Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Dignitas“ bėdos: vienam žaidėjui išleidusi trečdalį biudžeto, neranda kitų

Prieš dvi savaites su Heo „Huni“ Seung-hoonu kontraktą už 2,3 mln. dolerių pratęsusi komanda „Dignitas“ dabar turi vargo ieškodama naujų žaidėjų.
Heo „Huni“ Seung-hoonas
Heo „Huni“ Seung-hoonas / ESPN nuotr.

Skelbiama, kad naujasis korėjiečio kontraktas nubraukė trečdalį viso komandos biudžeto. To pasekmė – iškilę finansiniai „Dignitas“ sunkumai bandant surinkti pilną penkių žaidėjų sudėti 2020-ųjų metų sezonui.

„Huni“ yra vienas geriausių pasaulyje „top lane“ žaidėjų, turintis daug patirties, tačiau be pakankamai gero pastiprinimo jis vienas komandai laurų vainikų nenupins.

Šiemet „Dignitas“ taip pat išleido 20 mln. dolerių, kad susijungtų su „Clutch Gaming“ ekipa. Tai jiems leido sugrįžti į LCS (Šiaurės Amerikos) lygą. Tačiau nepaisant visų pastangų, atsinaujinimo ir investicijų, komanda 2020-ųjų sezoną gali pasitikti nepilnos sudėties.

Nors sutarčių pasirašymas su laisvaisiais agentais prasidėjo tik prieš savaitę, didelė dalis žinomų žaidėjų jau pasirašė naujus kontraktus. Antroji savaitė sudėtyje turint tik vieną žaidėją bus labai svarbi komandos ateičiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius