-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Elder Scrolls VI“ – tik ant „PC“ ir „X Box“ platformų

Kol vis dar laukiame naujos „Elder Scrolls“, o „Bethesda“ atrodo tiesiog negali susilaikyti leidusi įvairiausių „Skyrim“ leidimų, nauja žinia šios serijos gerbėjams. Pasirodo, kad žaidimo nebus galima žaisti ant „PlayStation 5“ konsolės, bus apsiribota tik kommpiuteriais ir „X Box“.
Elder Scrolls VI
Elder Scrolls VI

Tikriausiai ne vienas „RPG“ tipo žaidimus mėgstantis žmogus užaugo su „Elder Scrolls“. Nors man pačiam „nelipo“ nei „Morrowind“, nei „Oblivion“, tačiau „Skyrim“ praleidau tikrai ne vieną šimtą valandų. Jei ne laiko trūkumas, jau vėl susigundyčiau pakelti lankininką su lengvais šarvais, padaryti visus „daedra“ princų ir princesių žygius, pražudyti šimtus drakonų, trolių, vampyrų, milžinų ir šiaip priešiškai nusiteikusių „NPC“.

Nuo pat tada kai „Microsoft“ įsigijo visą „Zenimax Media“ platformą, klausimas dėl „Elder Scrolls VI“ suderinamumo su „Play Station 5“ konsole tarsi kabėjo ore. Daug kas tikėjosi, kad „Microsoft“ tiesiog neatsispirs pasiimti didžiulį kasnį iš konsolių rinkos, nes juk niekaip nėra paslaptis – „Play Station 5“, nors ir tiekiami su trikdžiais, dominuoja naujos kartos konsolių rinkoje. Negana to, nei pati konsolė, nei jos žaidimai nėra pigūs, tai naująjį „Elder Scrolls“ būtų galima parduoti aukšta kaina.

Tačiau „Microsoft“ šiuo klausimu parodė principingumą. Žinoma, buvo juokinga klausytis „X Box“ vadovo išvedžiojimų, neva toks sprendimas priimtas tikrai ne dėl to, kad būtų padidinti kaip tik šios konsolės pardavimai, o dėl to, kad žaidėjams būtų suteikta kokia tik įmanoma geriausia patirtis kontroliuojamoje platformoje...

Jei vis dėl to „Elder Scrolls VI" laukiate taip pat nekantriai, kaip ir aš bei mieliau renkatės konsolę, nei asmeninį kompiuterį, užsukite į mūsų partnerio „Topo centras" tinklalapį - ten rasite ne tik „X box" konsolę, bet ir visus jai reikalingus priedus.

VIDEO: The Elder Scrolls VI – Official Announcement Teaser

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius