Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Eneba“ pristato: nauja ar naudota konsolė – kurią rinktis?

Kompiuteriniai žaidimai – vis didesnio populiarumo sulaukiantis laisvalaikio užsiėmimas, suteikiantis žaidėjams galimybę apsilankyti fantastiniuose pasauliuose ir patirti neeilinių įspūdžių, neišeinant iš namų. Ne paslaptis, jog užklupusi pandemija, dėl kurios dar ir šiandieną dauguma priversti apsiriboti pramogomis namuose, ir sparčiai tobulėjančios žaidimų technologijos tik dar labiau paskatino domėjimąsi kompiuteriniais žaidimais.
„Eneba“ pristato: nauja ar naudota konsolė – kurią rinktis?
„Eneba“ pristato: nauja ar naudota konsolė – kurią rinktis? / Partnerio nuotr.

Dėl šio bumo ir atsiradusių naujausių 9 kartos konsolių, rinkoje pasikeitė ne tik ankstesnių kartų žaidimų konsolių, bet ir joms skirtų žaidimų, priedų bei kitų aksesuarų kainos, todėl dabar įsigyti naudotą žaidimų įrangą itin palankus metas. Visgi, jei šiuo metu renkatės atnaujinti savo žaidimų įrangą ir pirkti konsolę, jos pasirinkimas nulems dalį jums prieinamų žaidimų, o kartu ir bendrą žaidimo patirtį.

Devintoji konsolių karta

Žaidimų konsolių gamintojai „Microsoft“, „Nintendo“ ir „Sony“ – pasauliniai žaidimų industrijos lyderiai, kurių kuriami žaidimų sistemų modeliai ir pristatomos inovacijos jau ne vieną dešimtmetį diktuoja rinkos tendencijas visame pasaulyje. Tobulėjančios technologijos pakylėja virtualias pramogas vis į aukštesnį lygmenį, o sparčiai besiplečiantis vaizdo žaidimų asortimentas vilioja naujais nuotykiais ir potyriais. 2020 m. lapkričio mėnesį debiutavusios devintosios kartos „Xbox Series X“ ir „PlayStation 5“ sukėlė perversmą tiek pasaulinėje, tiek Lietuvos žaidimų rinkoje ir ne be priežasties tapo geidžiamiausia žaidimų įranga, skirta šio tipo laisvalaikio pramogoms.

Modelis svarbiausia

Šiuo metu rinkoje akivaizdus „PlayStation 5“ konsolių stygius aiškiai nurodo šios naujausios „Sony“ žaidimų konsolės paklausą. Žaidėjai jas užsakinėja iš anksto, bet net ir tokiu atveju gauti šį modelį yra tikras iššūkis. Ne veltui šiuo metu PS5 kaina smarkiai lenkia konkurentą. Visgi, ar verta skubėti įsigyti naujausius modelius? „PlayStation“ serijai priklausantys aštuntosios kartos modeliai „PS4 Slim“ ir „PS4 Pro“, o „Xbox“ serijos „Xbox One S“ ir „Xbox One X“ modeliai yra puikūs pasirinkimai, leidžiantys mėgautis moderniais nūdienos žaidimais. Jei norite sutaupyti, „PS4 Slim“ ir „Xbox One S“ – geriausias pasirinkimas, nes jų kaina rinkoje kur kas žemesnė. Be abejo, specifikacijos taip pat atsilieka nuo „PS4 Pro“ ir „Xbox One X“ modelių.

Jei norite geriausio modelio, kokį gali pasiūlyti aštuntoji karta, tuomet patartina pirkti minėtuosius „PS4 Pro“ ir „Xbox Series X“. Prieš perkant, svarbu apsvarstyti, ar norite įsigyti naują, ar naudotą žaidimų įrangą. Naudota konsolė suteikia galimybę mėgautis moderniais „AAA“ žaidimais ir pareikalaus žymiai mažiau išlaidų. Naudoto „Xbox One“, „Nintendo Switch“ ar PS4 kaina kur kas mažesnė nei naujo įrenginio, todėl smarkiai sutaupyti galima ir perkant „PS4 Pro“ ar „Xbox One X“.

Žiūrėti visus žaidimų konsolių skelbimus

Daugiau nei hobis

Žaidimų įranga – tai durys, atveriančios kelią į tūkstančius skirtingų virtualių pasaulių bei nuotykių, kuriuos galite patirti tiek vieni, tiek su draugų kompanija. Šis laisvalaikio užsiėmimas padeda atsipalaiduoti, praturtina rutiną, suteikia progą susiburti su draugais ir praleisti laiką smagiai bei turiningai. Nauji potyriai, nuoširdus bendradarbiavimas, nepamirštami nuotykiai, atmintyje užsiliekantys naratyvai ir kokybiškai praleistas laikas – visa tai įskaičiuota. Be to, žaidimai yra puiki priemonė, padedanti valdyti stresą bei teigiamai veikianti bendrą savijautą. Tiesioginis bendravimas su draugais ir veikimas išvien žaidimų metu stiprina tarpusavio ryšį, nuteikia pozityviai, o teigiamos emocijos išlieka dar ilgam, net ir atsitraukus nuo ekrano.

Žiūrėti visus fizinių žaidimų pasiūlymus

Žiūrėti visus skaitmeninių žaidimų pasiūlymus

Ekonomiška investicija

Konsolė, kurią galima nusipirkti ir naudotis ja namų salygomis, nėra paprastas multimedijos įrenginys, tai – jūsų raktas į smagų laisvalaikį, todėl pasirinkti tinkamą žaidimų konsolę yra nelengvas uždavinys. Eneba.com svetainėje galite rasti tiek naujas, tiek naudotas žaidimų konsoles, todėl žaidėjai, atsižvelgdami į biudžetą bei asmeninius poreikius, gali rinktis tinkamiausią variantą žemiausia kaina. Na, o kai turima įranga pabosta ar norisi atnaujinimo, „Eneba“ kviečia kiekvieną žaidėją tapti pardavėju bei parduoti savo žaidimus ar įrangą ir taip susigrąžinti dalį išleistų pajamų ar netgi užsidirbti papildomai. Uždirbtus pinigus lengva išsigryninti arba galima juos pasilikti svetainėje ir išsirinkti naują įrangą, optimizuoti turimą konsolę, pirkti priedus, o laisvalaikį paįvairinti naujais žaidimais. Vaizdo žaidimai ir jų įranga, tai ne tik hobis, bet ir investicija, kuri atsiperka tiek pajamų, tiek patirtų įspūdžių ir prasmingai praleisto laiko atžvilgiu.

Parduoti žaidimų įrangą per „Eneba“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius