Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Eneba pristato: PC žaidimai pigesni nei 10 eurų

Ruduo – metas, kai sulaukiame didžiausių ir sultigiausių video žaidimų projektų. Krepšinio mylėtojai jau džiaugiasi nauju krepšinio simuliatoriumi NBA 2K22, o futbolo mėgėjai su nekantrumu laukia greitai pasirodysiančio FIFA 22. Battlefield 2042 žada įspūdingus 128 žaidėjų susirėmimus tinkle, o Far Cry 6 nukels jus į fiktyvią, Kubą primenančią Yaros salą. Marvel’s Guardians of the Galaxy į žaidimų pasaulį perkels visų pamėgtą superherojų komandą, o realaus laiko strategijos entuziastus palepins jau ketvirtasis Age of Empires žaidimas.
Eneba pristato: PC žaidimai pigesni nei 10 €
Eneba pristato: PC žaidimai pigesni nei 10 eurų / ENEBA nuotr.

Rudens sezono žaidimai žada stipriai pratuštinti kompiuterinių žaidimų entuziastų pinigines, tačiau kas sakė, kad žaidimams reikia išleisti pusę savo atlyginimo? Tikrai ne Eneba! Eneboje sutaupysite ne vien įsigydami naujausių ir laukiamiausių žaidimų, tačiau pigiai rasite ir kiek senesnių, tačiau ne ką prastesnių, kritikų ir žiūrovų pripažintų bei išliaupsintų, apdovanojimais ir medaliais apkabinėtų žaidimų. Netikite? Štai keli PC žaidimai, kurie nekainuoja nė 10€. Kol laukiame šiemetinio žaidimų derliaus, pasinaudokite proga sužaisti ir išbandyti kažką naujo.

ENEBA nuotr./„Sleeping dogs“
ENEBA nuotr./„Sleeping dogs“
ENEBA nuotr./„Tekken“
ENEBA nuotr./„Tekken“
ENEBA nuotr./„The Sims“
ENEBA nuotr./„The Sims“
ENEBA nuotr./„Overwatch“
ENEBA nuotr./„Overwatch“

Pigių žaidimų sąrašą galėtume tęsti iki begalybės. Neradote savo mėgstamo ar norimo išbandyti žaidimo? Apsilankykite Eneba.com – žaidimų turime kiekvienam!

Prekių pasiūlymai gali keistis. Žemiausia žaidimo kaina pridėta straipsnio publikavimo metu. Galutinė prekės kaina gali keistis priklausomai nuo pasirinkto apmokėjimo būdo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius