Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Eneba“ pristato: skaitmeniniai ar fiziniai žaidimai?

Prieš du metus kompiuterinių žaidimų rinkoje pasirodęs lietuvių startuolis „Eneba“ 2021 metus pradėjo ambicingu projektu. Nuo sausio pradžios internetinės parduotuvės lankytojai gali įsigyti ne tik skaitmeninius žaidimų raktus – Lietuvos gyventojai turi galimybę ir pirkti bei parduoti nebenaudojamus žaidimų diskus, konsoles bei jų priedus. Vis daugiau žaidėjų renkasi prekiauti savo žaidimų diskais ar įranga būtent šioje svetainėje, pasinaudodami palankia pardavimų politika. Prekės skelbimo talpinimas ir siuntimas nieko nekainuoja, o pirmas pardavimas kiekvienam naujam pardavėjui atneša ir 5 Eur bonusą.
Nebežaidi – parduok
Nebežaidi – parduok / Partnerio nuotr.

Kodėl verta parduoti žaidimus ir įrangą per „Eneba“?

Didėjantis Lietuvos žaidėjų bendruomenės susidomėjimas „Eneba“ fizinių pardavimų funkcionalumu grįstas pardavėjams palankia sistema. Norintys nebenaudojamus žaidimus parduoti per „Eneba“ bei įrangą gali tai daryti nesijaudindami dėl papildomų mokesčių. Šiuo metu pardavėjai svetainėje gali talpinti ir parduoti septintosios, aštuntosios, bei devintosios „PlayStation“, „Xbox“ ir „Nintendo“ konsolių kartos žaidimus, konsoles ir jų priedus.

Fizinių prekių pardavimus šioje platformoje skatina ir stipriai auganti žaidimų paklausa. Ypatingai paklausūs yra PS4 žaidimai, bei Xbox One žaidimai, kadangi šiuos žaidimų diskus palaiko ir naujausios „PlayStation 5“ bei „Xbox Series X“ konsolės. Nebenaudojami žaidimai bei įranga namuose tik be reikalo užima vietą, todėl pasirinkdami juos parduoti, žaidėjai priima ekonomišką sprendimą, kuris grąžina dalį išleistų pajamų, ar galimybe užsidirbti papildomai.

Parduoti per „Eneba“

Partnerio nuotr./„Nebežaidi – parduok“
Partnerio nuotr./„Nebežaidi – parduok“

Kodėl verta pirkti ir vėl parduoti fizinius žaidimus?

Kompiuteriniai žaidimai – novatoriškiausias laisvalaikio užsiėmimas komercinių pramogų industrijoje bei hobis, kuris gali atsipirkti finansiškai. Įsigyti fiziniai vaizdo žaidimai bei jų įranga gali būti vėl ir vėl perparduoti. Tokiu būdu šie diskai ne tik grįžta į rinką, bet žaidėjai taip nusiperka prekę dar ir ženkliai pigiau. Tokiu būdu žaidimai neužsilieka, taip atlaisvinate vietos namuose, o kartu susigrąžinate dalį išleistų pajamų. Analogiškai, norintys įsigyti naujesnę konsolę, gali parduoti turimą žaidimų įrangą, taip atgaudami dalį lėšų, kurias galima išleisti norimai žaidimų konsolei.

Ši alternatyva, kuria užsiima ne vienas žaidėjas, puoselėja tvarumą, kurį skatina daugelis šiuolaikinių verslų, jų tarpe ir „Eneba“ internetinė parduotuvė. Vietoje to, kad žaidimo diskas ar įranga patektų į aplinką, kur jie darytų žalą gamtai, jie patenka vis į naujas rankas. Dar viena priežastis įsigyti fizinius žaidimus – galimybė užsiimti tematišku diskų kolekcionavimu bei jų mainais su draugais. Juk ir dabar ne vieno žaidėjo lentyną puošia vaikystę ir šiandienos laisvalaikį praturtinantys žaidimai, sukeliantys malonius, nostalgiškus jausmus.

Žiūrėti visus žaidėjų žaidimų skelbimus

Kodėl verta pirkti skaitmeninius žaidimus?

Be abejo, žaidėjai perka ne tik fizinius diskus, bet ir skaitmeninius žaidimus. Skaitmenizavimas apima vis daugiau sektorių, kompiuterinių žaidimų industrija – ne išimtis. Skaitmeninių žaidimų populiarumą lemia tai, kad jie neužima vietos namuose, jų neįmanoma sugadinti ar pamesti. Gamybos bei talpinimo etapuose šie žaidimai nesuvartoja papildomos energijos ar vietos, kadangi viskas vyksta virtualioje aplinkoje. Dėl savo formato, skaitmeniniai kompiuteriniai žaidimai – puiki opcija tiems, kuriems ekologija yra svarus aspektas, lemiantis pirkimo įpročius.

Šiuos žaidimus galima įsigyti vos keliais paspaudimais, net nepakylant nuo savo kompiuterio ar konsolės. Visi įsigyjami žaidimai yra siejami su atitinkamos žaidimų platformos paskyromis, todėl turimus žaidimus galite žaisti bet kuriame kompiuteryje ar konsolėje tol, kol turite stabilų interneto ryšį. Išplėtotas skaitmeninių žaidimų pasiekiamumas ir mobilumas sutaupo žaidėjų laiką ir neprikausto prie vieno žaidimų įrangos tipo. Tokius žaidimus galite ne tik įsigyti akimirksniu – taip pat, jie ir ženkliai pigesni.

Žiūrėti visus skaitmeninius žaidimų pasiūlymus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius