Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„ENEBA“ pristato: turiningos vasaros atostogos su „Nintendo“

Karšti vasaros orai kviečia palikti namus ir laisvalaikį praleisti gamtoje ar pajūryje, tačiau nebūtina pamiršti ir savo mėgstamo kompiuterinio žaidimų hobio. Ilgos vasaros dienos gali prailgti, todėl kam nuobodžiauti jei su savimi galima pasiimti nepamainomąją „Nintendo Switch“ konsolę. Ši žaidimų konsolė pasižymi universaliu funkcionalumu ir plačiu klasikinių „Nintendo“ bei nepriklausomų kūrėjų žaidimų katalogu, o tai, kad šią žaidimų įrangą galima naudotis bet kurioje vietoje, suteikia „Nintendo Switch“ išskirtinį žavesį. Internetinė parduotuvė „Eneba“ dalijasi žiniomis apie naujausią „Nintendo“ modelį bei kokie „Nintendo Switch“ žaidimai tinkamiausi vasariškam laisvalaikiui.
„ENEBA“ pristato: turiningos vasaros atostogos su „Nintendo“
„ENEBA“ pristato: turiningos vasaros atostogos su „Nintendo“ / ENEBA nuotr.

„Nintendo Switch“ – novatoriškų sprendimų lyderė

Konsolių rinkoje jau dvidešimtmetį aktyviai varžosi „Microsoft“ ir „PlayStation“ kompanijos, visgi „Nintendo“ čia yra plačiau žinoma kaip gamintoja, kuri siekia pristatyti novatoriškus sprendimus bei įnešti naujovių į kompiuterinių žaidimų rinką. 2017-ais metais pasirodžiusi „Nintendo Switch“ konsolė sukėlė didžiulę susidomėjimo bangą, nes šis modelis visokeriopai pranoko savo pirmtaką „Nintendo Wii U“, o kiek vėliau 2019-ais metais pasirodė ir „Nintendo Switch Lite“. „Nintendo Switch“ kaina gerokai nublanksta prieš konsolės galimybes – šis modelis yra nešiojamas, o baterijos gyvavimo laikas siekia net 8 valandas. Jei norite „Switch“ paversti namų konsole, tereikia ją prijungti prie televizoriaus.

Šiame žaidimo prietaise integruota Nvidia GM20B Maxwell vaizdo plokštė leidžia žaidėjams mėgautis sklandžiais AAA žaidimais bei 720p raiška, kuri yra ganėtinai aukšta kaip nešiojamai konsolei. Be to, puikiai išplėtotas atgalinis suderinamumas žaidėjams prieinamas turint aktyvią „Nintendo Switch Online“ prenumeratą. Prenumeratoriams suteikiama prieiga prie NES ir SNES žaidimų bibliotekų, o tai „ Switch“ konsolei suteikia išskirtinį žavesį. „Nintendo Switch“ žaidimai, tiek klasikiniai, tiek naujo leidimo, suteikia žaidėjams platų žanrų bei tematikų pasirinkimą, todėl pažvelkime į tai, kuriuos žaidimus naudingiausia rinktis atostogų išeigai ar tiesiog vasarai praleisti.

Raskite geriausią Nintendo Switch pasiūlymą apsilankę ENEBA (spausti čia).

„Nintendo Switch“ žaidimai vasarai

Dabar, kai aptarėme „Nintendo Switch“ konsolės išskirtinumą bei universalumą, pats laikas aptarti ir geriausius „Switch“ žaidimus, kurie neabejotinai praskaidrins ilgas vasaros dienas. „Nintendo Switch“ žaidimai apima tiek klasikinius „Nintendo“ kūrinius, tiek naujesnius žaidimus, sukurtus tos pačios kompanijos ar kitų kūrėjų. Jei planuojate atostogaudami su savimi pasiimti „Nintendo Switch“ konsolę, rekomenduojame tris vasarai tinkamiausius žaidimus.

„Animal Crossing: New Horizons“

Jei ieškote nuotaikingo bei atpalaiduojančio žaidimo, tuomet „Animal Crossing: New Horizons“, kerintis savo raminančia atmosfera bei mielais veikėjais, yra puiki opcija jums. Žaidime laukia draugiškasis meškėnas Tom Nook kartu su antropomorfiniais draugais-gyvūnais, kurie jums padės kurti savo svajonių salą. Kurdami svajonių salą galite užsiimti aibe kūrybą puoselėjančių bei atpalaiduojančių veiklų, kaip žvejyba, drabužių dizaino kūrimu ir kitomis veiklomis. Taip pat galite bendrauti su draugais, aplankyti jų salas, o jie savo ruožtu gali aplankyti jūsiškes. Žaiskite vieni arba prisijunkite prie draugų kooperatiniame režime, kuris palaiko net iki 8 žmonių, tačiau taip pat nepamirškite ir ištikimojo Tom Nook ar draugiškosios Isabelle.

Animal Crossing: New Horizons pasiūlymas

„Xenoblade Chronicles: Definitive Edition“

Šis žaidimas yra „Nintendo Wii“ modeliui skirto originaliojo 2010-ųjų metų „Xenoblade Chronicles“ perdirbinys, pilnai pritaikytas „Nintendo Switch“ konsolei, o tai reiškia atnaujintą vaizdo grafiką bei valdymo sistemą. Jau amžius trunkanti kova tarp dviejų genčių – Bioni ir Mechoni – kelia grėsmę viskam aplinkui, todėl jūs privalote stoti į kovą ir užkirsti kelią katastrofai. Šiame žaidime įkūnysite Shulk, kuris yra apdovanotas gebėjimu žvelgti į ateitį. Šis gebėjimas manipuliuoti informacija apie ateities įvykius suteikia žaidimo siužetui išskirtinį žavesį bei suteikia progą žaidėjams mėgautis unikalia žaidimo eiga. Pasinerkite į šį išskirtinį vaidmenų (RPG) kūrinį, kuriuo didžiuojasi „Nintendo“ kompanija, ir praturtinkite vasaros vakarus nuožmiais nuotykiais.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition pasiūlymas

„Luigi’s Mansion 3“

Kokia yra vasara be nuotaikingų žaidimų? Dar vienas vasariškas pasiūlymas „Nintendo“ gerbėjams kviečia ir vėl leistis į nuotykius su Mario broliais, tiksliau sakant, ikoniškiuoju Luigi. Didžiulio gerbėjų dėmesio sulaukęs „Luigi’s Mansion 3“ žaidimas nukelia žaidėjus į šiurpoką dvarą, kuriame laukia pramuštgalviški nuotykiai, gebantys prajuokinti tiek mažus, tiek didelius. Kartu su „Poltergust G-00“ ginklu savo arsenale galite stačia galva pasinerti į apleistus koridorius ir be baimės stoti į kovą su šešėliuose besislepiančiais nedorėliais, kurie nori jus išgąsdinti. Žaidimas palaiko vietinį daugelio žaidėjų režimą, todėl pasinerti į nuotykius galite kartu su šeima ar draugais, nors ir būdami pajūryje ar poilsiaudami prie ežero gaivų vakarą.

Luigi’s Mansion 3 pasiūlymas

ENEBA nuotr./„ENEBA“ pristato: turiningos vasaros atostogos su „Nintendo“
ENEBA nuotr./„ENEBA“ pristato: turiningos vasaros atostogos su „Nintendo“

„Nintendo Switch“ žaidimai, konsolės ir kiti pasiūlymai

Šie ir kiti „Nintendo Switch“ žaidimai laukia Eneba.com internetinėje parduotuvėje ženkliai pigesnėmis kainomis. Be to, jei vilioja žemesnė „Nintendo Switch“ kaina, tuomet rekomenduojame pasinaudoti konkurencingais pasiūlymais, skirtais naujoms bei naudotoms žaidimų konsolėms ir PC žaidimų kompiuteriams. Taip pat galite įsigyti „Nintendo Switch Online“ prenumeratą pilnavertiškai „Nintendo“ naudojimo patirčiai, nuo el. parduotuvės naršymo iki prieigos prie papildomų funkcijų, pakylėjančių žaidimo patirtį. Na, o jei domina ne tik „Nintendo Switch“ konsolės, Eneba.com svetainėje rasite ir senesnių kartų „Nintendo“ modelius, taip pat platų „Xbox“ bei „PlayStation“ modelių pasirinkimą, aprėpiantį naujesnes bei retro kartas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius