-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„ESL Pro League“ 16-ojo sezono B grupės apžvalga: „G2“ dominavimas

Praėjusį trečiadienį Maltoje startavo „ESL Pro League“ 16-ojo sezono B grupės batalijos, po kurių paaiškėjo visos trys ekipos iš šio pogrupio prasibrovusios į atkrintamųjų etapą.
"m0nesy"
"m0nesy" / "ESL" nuotr.

Pirmąją rungtynių dieną visi trys mačai baigėsi vienodais rezultatais 2-0. Favoritais laikyti „FaZe“ ir „G2“ gan lengvai susitvarkė su atitinkamai „FTW“ ir „MiBR“. Tuo tarpu „Outsiders“ gan užtikrinta pergalė prieš „BIG“ tapo šiokiu tokiu siurprizu. Antrąją dieną sulaukėme kiek įdomesnių rezultatų – „G2“ nors ir laimėjo seriją prieš „BIG“ 2-0, vis dėlto abejus žemėlapius Nikolos „NiKo“ Kovačo komanda laimėjo tik po pratęsimų 19-16. Tuo tarpu pasauliniame CS:GO reitinge pirmąją vietą užimantys „FaZe“, atrodo, kiek nuvertino brazilus „MiBR“, kurie seriją pradėjo laimėdami. Toks šaltas dušas prabudino „FaZe“ ir likusiuose dviejuose žemėlapiuose jie nepaliko jokių vilčių savo varžovams iš Brazilijos.

ESL nuotr./FaZe Clan
ESL nuotr./FaZe Clan

Trečioji diena prasidėjo „G2“ triuškinama pergale prieš portugalus „FTW“, kurie atrodė lyg per klaidą patekę į tokį aukštą lygį. Tuo tarpu „BIG“ įnirtingai kovėsi su „MiBR“ ir tik trečiajame žemėlapyje „dust2“ įrodė savo pranašumą net 16-1. Verta paminėti, jog „MiBR“ dieną prieš būtent „dust2“ žemėlapyje buvo nugalėję stipriausią pasaulio komandą „FaZe“. Pastarieji trečią turnyro dieną užbaigė įveikdami „Outsiders“ 2-1.

Rugsėjo 10-ąją, arba ketvirtą grupės dieną „FaZe“ ir „G2“ aiškinosi kas užims pirmąją vietą pogrupyje. Visų nuostabai puikiai žaidę „G2“, vedini ruso Ilya „m0nesy“ Osipovo, 2-0 sutvarkė reikalus ir paliko „FaZe“ sau už nugaros. Paskutinioji diena sustatė visas komandas į vietas ir čia paaiškėjo, jog į kitą etapą žengia „G2“, „FaZe“ ir „Outsiders“. Galima išskirti, jog „G2“ viso grupės etapo metu nepralaimėjo nei viename žemėlapyje, tuo tarpu portugalai „FTW“, užėmę grupėje paskutiniąją vietą, laimėjo vos vieną žemėlapį viso etapo metu.

Galutinė „ESL Pro League S16“ B grupės rikiuotė:

1. „G2“

2. „FaZe“

3. „Outsiders“

4. „BIG“

5. „MiBR“

6. „FTW“

Rugsėjo 14-ąją prasidės C grupės kovos, čia išvysime tokias komandas kaip danus „Heroic“ ir „Astralis“, amerikiečius „Complexity“, prancūzus „HEET“ bei tarptautines komandas „ENCE“ ir „MOUZ“. Tuo tarpu atkrintamosios prasidės rugsėjo 27-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius