Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„European Masters“ turnyre iškritus nepalankiems burtams, Baltijos komandoms piešiamas sudėtingas scenarijus

Pirmadienį prasideda „European Masters“ turnyro kvalifikacija, kurioje savo jėgą bandys pademonstruoti ir dvi Baltijos regiono lygos nugalėtojos.
„Method2Madness“ penketas
„Method2Madness“ penketas / „Method2Madness“ twitter nuotr.

Tai – „Method2Madness“ ir „Goskilla“. Pirmieji pateko į stiprią A grupę, antrieji – į mirtininkų C.

„Komandinės treniruotės sekasi neblogai, žaidžiame prieš tikrai geras ekipas. Šansai įveikti kvalifikaciją, nors ir nėra patys didžiausi, yra realūs. Tikime, jog galime pademonstruoti gerus rezultatus“, – „GG Šou“ tinklalaidėje kalbėjo „Method2Madness“ viršutinės linijos žaidėjas Arnas Stepanauskas

„Method2Madness“, kurios branduolį sudaro žaidėjai iš Lietuvos, A grupėje turės kovoti su pakankamai grėsmingais varžovais, tarp kurių – garsios „Schalke 04“ komandos akademija ir antroje vietoje Italijos lygoje likę „mkers“. Prie šios trijulės prisijungs Čekijos lygos čempionai „eSuba“.

„Manau, kad mūsų grupė yra antra pagal sunkumą, Pati sunkiausia grupė, mano nuomone, yra C, kur pateko „Goskilla“. Sakyčiau, kad abiem ekipom su burtais nepasisekė labai panašiai. Turbūt labiausiai norėtųsi žaisti B grupėje, tačiau yra kaip yra ir savo jėgą teks demonstruoti prieš stipresnes komandas.“

„Kiek analizavome „Schalke 04“ žaidimą, šią komandą sudaro penki labai stiprūs žaidėjai, tačiau aš manau, kad jie nėra labai geri kaip komanda. Tikrai nėra taip, kad jie yra neįveikiami. Tiesiog demonstruosime savo žaidimą ir stengsimės nugalėti varžovus“, – optimistiškai nusiteikęs buvo „arnax“.

Tuo tarpu „Goskilla“ „European Masters“ kvalifikacijoje laukia dar rimtesni iššūkiai. Vien iš užsieniečių sudaryta Baltijos regione rungtyniavusi ekipa C grupėje susidurs su LEC komandų „Fnatic“, „Team Vitality“ akademijomis bei antrą vietą Čekijos lygoje užėmusia „SINNERS Esports“.

Kadangi iš kvalifikacijų grupių į pagrindinį turnyrą patenka tik po dvi geriausias komandas, „Goskilla“ šansai pranokti kažkurią iš „Fnatic Rising“ ir „Team Vitality“ bus labai sunku.

Su tuo sutiko ir „arnax“, pasak kurio, šiuo metu „Method2Madness“ šansai atrodo kur kas geriau.

„Jeigu dabar susitiktume su „Goskilla“, manau, kad juos įveiktumėmė, nes mūsų komanda yra dinamiškesnė ir lankstesnė. „Goskilla“ sudėtyje yra tik du geri žaidėjai. To „European Masters“ turnrye, kur visi komandų žaidėjai yra aukščiausio lygio, gali neužtekti“, – gero „Goskilla“ komandai nežadėjo Arnas Stepanauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius