-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„FaZe“ patvirtino „Twistzz“ išvykimą

Vieną žymiausių pasaulio esporto organizacujų „FaZe Clan“ skelbia, jog jų CS2 kolektyvą po beveik trijų metų bendradarbiavimo palieka Russelas „Twistzz“ Van Dulkenas.
„Twistzz“ su „IEM Sydney“ trofėjumi
„Twistzz“ su „IEM Sydney“ trofėjumi / HLTV nuotr.

Nors pastaruoju metu, vos tik prasidėjus CS2 erai, „FaZe“ demonstruoja įspūdingą formą, visgi „Twistzz“ nusprendė atsisveikinti su kolektyvu, tą pats kanadietis patvirtino savo „X“ paskyroje.

„Dar prieš „IEM Sydney“ komanda jau žinojo apie mano išvykimą. Žinojau, jog tai paskutinis mano šokis, tačiau net nenutuokiau, jog demonstruosime tokį gerą žaidimą, – sakė kanadietis. – šioje ekipoje, bei organizacijoje susiradau daug draugų ir jeigu ateityje dar bus tokia galimybė, būtinai vėl užsivilksiu „FaZe“ marškinėlius. Žinau, jog mano sprendimas galbūt kažką šokiravo, tačiau esu pasirengęs naujiems iššūkiams ir apie savo ateitį pranešiu artimiausiu metu.“

Užsienio žiniasklaidos portalai jau gan senokai praneša, jog „Twistzz“ yra susitaręs su JAV esporto organizacija „Liquid“ ir nori sugrįžti namo, atgal į Šiaurės Amerikos regioną. „Liquid“ planuoja didžiulius CS2 komandos pokyčius, jau dabar yra skelbiama, jog prie jų prisijugs ir garsusis danų kapitonas Casperis „cadiaN“ Molleris.

„Twistzz“ prie „FaZe“ prisijungė 2021-ais ir padėjo šiai komandai laimėti eilę trofėjų, iš kurių didžiausi buvo „PGL Major Antwerp 2022“ ir "Intel Grand Slam S4“. Žaidimui persiritus į CS2 „FaZe“ tęsė puikius pasirodymus ir iškart laimėjo „IEM Sydney“, „Thunderpick World Championship“ ir "CS Asia“.

Komanda taip išsibėgėjo, jog net 18 mačų niekas negalėjo jų nugalėti. Galiausiai šią seriją nutraukė „Vitality“, „Blast Fall Finals“ finale nugalėję dabar jau buvusią „Twistzz“ komandą.

„FaZe“ privalės greitu metu paskelbti apie papildymą, mat gruodžio 13-ąją prasidės „Blast Premier World Finals“.

Likusi komandos sudėtis:

  • Finn „⁠karrigan⁠“ Andersen
  • Håvard „⁠rain⁠“ Nygaard
  • Robin „⁠ropz⁠“ Kool
  • Helvijs „⁠broky⁠“ Saukants
  • Filip „⁠NEO⁠“ Kubski (treneris)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius