Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

„Fnatic“ triumfavo Tokijuje vykusiame Valorant „VCT 2023: Masters“ turnyre

Europietiškos sudėties Valorant disciplinos kolektyvas „Fnatic“ triumfavo Japonijos sostinėje surengtame „Valorant Champions Tour 2023: Masters Tokyo“ ir susižėrė liūto dalį iš 1 milijono JAV dolerių prizinio fondo.
„fnatic“
„fnatic“ / Twitter nuotr.

Didžiajame finale, kaip ir visame turnyre dominavę „fanatikai“ nukovė taip pat puikiai pasirodžiusius „Evil Geniuses“. Už pirmąją vietą Anglijoje įsikūrusios esporto organizacijos komanda susižėrė net 350 tūkstančių dolerių. „EG“ atiteko taip pat nemenka sumelė – 200 tūkstančių.

„Evil Geniuses“ buvo ta ekipa, kuri visų pirmenybių metu sugebėjo duoti bent šiokią tokią kovą „Fnatic“ penketukui. Šie du kolektyvai čempionate susitiko dukart – pirmosios rungtynės tarp jų vyko viršutinio krepšelio finale ir čia, po atkaklios kovos, 2-1 laimėjo „Fnatic“. Tai buvo vienintelis mačas turnyre, kuriame būsimi čempionai pralaimėjo žemėlapį.

„EG“ startavę nuo grupių etapo taip pat nepatyrė nei vieno pralaimėjimo, išskyrus du mačus su „Fnatic“. Pastarieji didįjį finalą pradėjo labai galingai, laimėdami pirmus du žemėlapius. Trečiajame, atrodė, jog „Evil Geniuses“ sugrįš į kovą, tačiau pirmaudami 12-7 nesugebėjo išlaikyti rezultato ir uždaryti mačo. „Fnatic“ sugrįžo ir privedė kovą iki pratęsimo, kur toliau dominavo ir galiausiai triumfavo prieš Čibos priemiesčio „Tipstar“ kupole-arenoje susirinkusių Valorant fanų.

Tai tapo jau antru dideliu turnyru šiais metais, kuriame triumfavo „Fnatic“. Žiemos pabaigoje San Paule, Brazilijoje „fanatikai“ iškovojo „VCT LOCK IN“ trofėjų. Po šio turnyro komanda tapo beveik neįveikiama ir pratęsė savo dominavimą iki pat Tokijo turnyro.

Dabar visų akys kryps link Valorant Pasaulio čempionato, kuris vyks rugpjūtį Los Andžele, JAV.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Užsisakykite
15min naujienlaiškius