Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Fortnite“ gruodžio 4 dieną užbaigia antrą „chapter“

„Fortnite“, dažnai per dantį traukiamas kaip „Battle Royale“ žaidimas vaikams, vis dar yra populiarus, o gruodžio 4 dieną žaidėjų laukia staigmena.
Fortnite
Fortnite

„Fortnite“ pasaulį išvydo dar 2017 metais ir per šiuos kelerius metus sugebėjo tapti vienu populiariausių žaidimų „online multiplayer“ kategorijoje. Mėgstate ar nekenčiate šio žaidimo – nesvarbu, skaičiai kalba už save ir žaidimą žaidžia šimtai tūkstančių žmonių.

„Epic Games“ ruošiasi rimtiems pokyčiams „Fortnite“ visatoje– kitas įvykis žaidime ne tik pažymės sezono, bet ir viso „chapter“ pabaigą. Įvykis vadinsis „The End“ ir pačių kūrėjų yra pristatomas kaip „paskutinė kovą už salos išlikimą“, kas tikriausiai reiškia, kad greitai visi žaidėjai kelsis į naują salą – žemėlapį, kur galės toliau tęsti savo kovas.

Prieš tai buvusio „Fortnite“ „chapter“ pabaiga tikrai buvo įspūdinga, nes visą salą tiesiog sunaikino juodoji skylė ir kelias dienas, iki naujojo „chapter“, žaidimo žaisti negalėjome.

Visą šį sezoną „Epic Games“ kurė prielaidas kažkokiam kataklizmui. Iš pradžių žemėlapyje atsirado keisti kubai, kurie, susibūrė salos viduryje ir lėtai suformavo kažką panašaus į ore kabančią piramidę. Viską vainikavo kubų karalienė, kuri sklando figūros viršuje ir primena Saurono akį iš „Žievų valdovo“ trilogijos.

„The End“ prasidės gruodžio 4 dieną, 23 valandą mūsų laiku. Bus žaidžiama komandomis po 16 žaidėjų. „Epic Games“ visiems norintiems dalyvauti pataria į eilę stoti bent 30 minučių prieš prasidedant įvykiui.

Pasiruošti dar turite laiko – apsilankykite mūsų partnerio „Topo centras“ tinklalapyje, kur dabar rasite dideles nuolaidas įvairiausiai kompiuterinei technikai.

VIDEO: The End - The Fortnite Chapter 2 Finale Event Teaser Trailer

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius