-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Fortnite“ pasaulio čempionas „Bugha“ pasirašė sutartį su Gary Vaynerchuko organizacija

17-metis „Fortnite“ žaidėjas Kyle'as „Bugha“ Giersdorfas pernai sudrebino pasaulį, kai tapo šio žaidimo pasaulio čempionu ir namo nusinešė 3 milijonų dolerių vertės čekį.
Kyle'as „Bugha“ Giersdorfas
Kyle'as „Bugha“ Giersdorfas

Šį kartą jaunuolis vėl atsidūrė dėmesio centre, kadangi pasirašė sutartį su vieno žymiausių pasaulio verslininkų Gary Vaynerchuko sporto agentūra – „VaynerGaming“. Organizacija bazuojasi Los Andžele bei Niujorke ir atstovauja plataus masto profesionalius atletus. G.Vaynerchukas teigė, jog neplanuoja apsiriboti tik tradiciniu sportu, todėl nori plėstis ir į esporto rinką.

Plačiai žinoma, jog esportas pritraukia didžiulis žiūrovų skaičius ir jo rinkos vertė kyla tiesiog žaibiškai.


„Jau kurį laiką atidžiai stebiu žaidimų industriją, tendencijas ir bandau užmegzti ryšius, – teigė G.Vaynerchukas. – Vienas įdomiausių esporto aspektų yra patys žaidėjai. Kuomet pažvelgiu į jų kultūrą, kitų žmonių susidomėjimą jais kaip žaidėjais, žvaigždėmis ar atlikėjais, suprantu, jog esporto plėtra „VaynerGaming“ organizacijai yra labai reikšminga“.

Pasak pranešimų, prieš pasirašydamas sutartį su šia organizacija žaidėjas taip pat svarstė galimybę sukirsti rankomis su „Samsung“, „Mondelez“ bei „Five Below“ organizacijomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius