Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

„FURIA“ užbaigė komplektacijos darbus pasikviesdami „Imperial“ duetą

Tęsiasi žaidėjų perėjimai ir šįkart persikelsime į Pietų Ameriką, kur taip pat verda „Counter-Strike“ transferių turgus. Šįkart jo sukūryje – legendinis brazilų snaiperis Gabrielis „FalleN“ Toledo.
„FURIA“
„FURIA“ / Twitter nuotr.

Viena stipriausių Pietų Amerikos komandų „FURIA“ skelbiasi apie du papildymus – iš kitos brazilų ekipos „Imperial“ atvyksta Brazilijos „Counter-Strike“ krikštatėviu vadinamas „FalleN“ ir jau nemažą patirtį sukaupęs Marcelo „⁠chelo⁠“ Cespedesas.

Apie mėnesį sklidę gandai, jog „FalleN“ pakeis komandą pagaliau tapo realybe ir „FURIA“ dabar galės ruoštis „IEM Cologne“ turnyrui turėdami bene labiausiai patyrusį kapitoną „Counter-Strike“ istorijoje. „FalleN“ atvyksta iš „Imperial“, už kuriuos rungtyniavo nuo 2022-ųjų vasario, kuomet subūrė veteranų komandą pavadinimu „The Last Dance“. Per šį laikotarpį „Imperial“ iškovojo kelialapius į abejus CS:GO Pasaulio čempionatus „PGL Major Antwerp“ ir „IEM Rio Major“.

Nors būta kalbų, jog tai paskutinė „FalleN“ karjeros stotelė, visgi pats 32-ejų brazilas demonstruoja puikią sportinę formą – „FURIA“ ekipoje jis su dabartiniu savo reitingu 1.09 pakeis buvusį snaiperį Rafaelį „saffee“ Costą. Pastarasis kartu su André „⁠drop⁠“ Abreu visai neseniai paliko „FURIA“ startinę sudėtį.

Prie dukart „Major“ čempiono Toledo „FURIA“ komandoje jungiasi ir 25-erių „chelo“. Įdomus faktas, jog apie šį žaidėją pati organizacija dar nebuvo pranešusi, tačiau JAV miesto Niujorko „Time Square“ stenduose pasirodė reklama su visais penkiais „FURIA“ žaidėjais, tarp kurių buvo ir „chelo“ veidas.

„Chelo“ jungiasi prie naujos komandos po metų praleistų „Imperial“ kolektyve. Čia jis „LAN“ turnyruose demonstravo 1.09 reitingą ir padėjo savo ekipai pasiekti „ESL Challenger“ turnyro finalą Australijoje, kvalifikuotis į „IEM Rio Major“ ir „Blast Premier Spring Finals“ prasibrauti iki pusfinalio.

Naujoji „FURIA“ sudėtis:

  • Andrei „⁠arT⁠“ Piovezan
  • Yuri „⁠yuurih⁠“ Santos
  • Kaike „⁠KSCERATO⁠“ Cerato
  • Gabriel „⁠FalleN⁠“ Toledo
  • Marcelo „⁠chelo⁠“ Cespedes
  • Nicholas „⁠guerri⁠“ Nogueira (treneris)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius