Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„G2 Esports“ organizacijos vadovas: „Valorant“ turėtų sutriuškinti CS:GO

„G2 Esports“ organizacijos įkūrėjas Carlosas „Ocelote“ Rodriguezas Santiago tiki, jog naujoji „Riot Games“ pirmo asmens šaudyklė „Valorant“ netruks aplenkti savo pagrindinio konkurento – „Counter-Strike: Global Offensive“.
Carlosas „Ocelote“ Santiago Rodriguezas
Carlosas „Ocelote“ Rodriguezas Santiago

Prieš įkuriant G2 organizaciją, „Ocelote“ buvo profesionalus „World of Warcraft“ ir „League of Legends“ žaidėjas. Dabar jo vadovaujama organizacija turi komandas „LoL“, „Valorant“ ir CS:GO žaidimuose.

Tačiau lygindamas pastarąsias dvi disciplinas ispanas pateikė kelias priežastis, kodėl „Valorant“ po kurio laiko absoliučiai nustums CS:GO į šalį.

Pasak jo, jeigu būtų priverstas lažintis, ar „Valorant“ populiarumu pranoks pagrindinį konkurentą, jis visą savo turtą patikėtų pirmosios disciplinos sėkmei. To priežastis – CS:GO žaidimo istorijos stygius ir nenoras keistis.

„Žaidimas nėra tiesiog žaidimas. Labai svarbu tai, kokią istoriją jis turi ir kaip ją vysto, – specialiame interviu su ESPN kalbėjo „Ocelote“. – „Valorant“ turi daug veikėjų su skirtingais pasakojimais ir kiekvienas jų žaidėjus traukia dėl skirtingų priežasčių. Žmonės iš prigimties yra labai empatiški, todėl norime geriau pažinoti žaidimų veikėjus.“

Riot Games nuotr./„Valorant“
Riot Games nuotr./„Valorant“

„Ocelote“ pažymėjo, jog „Riot Games“ su šiuo žaidimu nuėjo taip toli, jog kiekvienas „Valorant“ agentas „Spotify“ platformoje turi savo muzikos grojaraštį.

Visos šios smulkios detalės, anot ispano, „Valorant“ padės ne tik įveikti CS:GO, bet jį visiškai sutriuškinti.

„Pagal žaidėjų skaičius „Valorant“ turėtų sunaikinti CS:GO, nes pastarajame žaidime traukia tik mechanikos. O aš CS:GO myliu iki mirties.“

Labiausiai „Ocelote“ išskiria CS:GO nenorėjimą keistis. Nors žaidimo mechanika ilgą laiką neturėjo konkurentų, G2 vadovas pabrėžia, kad, pavyzdžiui, nuolatiniai „League of Legends“ atnaujinimai padeda išsaugoti žaidėjus. Toks polinkis nuolat keistis ir jį sekantis istorijos kūrimas „Ocelote“ skatina neabejoti „Valorant“ triumfu prieš CS:GO.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius