-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„G2 Gozen“ atsisveikina ir su „Glance“

Moterų „G2 Gozen“ Valorant ekipos gretos - retėja.
„Glance“ pasaulio čempionate Berlyne
„Glance“ pasaulio čempionate Berlyne / VLR.gg nuotr.

Roberto „Carcass“ Mikuckio dvejus metus treniruotos vienos žymiausių pasaulyje esporto organizacijų „G2“ Valorant disciplinos komanda, po bronzos medalių laimėjimo Pasaulio „VCT“ čempionate Brazilijoje, imasi permainų.

"vlr.gg“ nuotr./„G2 Gozen“
"vlr.gg“ nuotr./„G2 Gozen“

Kolektyvą palieka Anastasia „Glance“ Anisimova, kuri prie šios organizacijos prisijungė 2022-ųjų pradžioje. Rusė tapo viena tų, su kuria ši komanda pasiekė didžiausias aukštumas – visą sezoną „G2“ skynė vieną po kitos pergales, o visa tai vainikavo tų pačių metų pabaigoje, Vokietijos sostinėje Berlyne iškovotas auksas Pasaulio „VCT“ čempionate.

Vėliau „Carcass“ kartu su merginomis tęsė puikius pasirodymus „EMEA Game Changers“ pirmoje ir antroje serijoje, tačiau iškrito iš trečiosios. Galiausiai patekusios į 2023-iųjų Pasaulio čempionatą „G2“ startavo puikiai – pasiektos dvi pergalės grupių etape ir nusileista viršutiniame krepšelyje būsimoms čempionėms „Shopify Rebellion“. Komanda dar galėjo atsitiesti ir patekti į finalą per apatinį krepšelį, tačiau joms kelią pastojo „Team Liquid“, palikdamos lietuvio treniruojamą komandą ant trečiosios vietos pakylos.

Kaip jau skelbėme anksčiau, be atsisveikinomo su „Glance“, „G2“ taip pat nebemato ateities komandoje ir Robertui Mikuckiui. Nors lietuvis dar turi galiojančią sutartį su organizacija, ši savo ruožtu leido „Carcass“ ieškotis naujos komandos artėjančiams 2024-ųjų sezonui.

„G2 Gozen“ šiuo metu sudaro:

  • Vivian „roxi“ Schilling
  • Petra „Petra“ Stoker
  • Michaela „mimi“ Lintrup
  • Sarah „sarah“ Ahmed

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius