-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„G2 Gozen“ sugrįžta ir pristato tris naujas žaidėjas bei trenerį

Prieš pat prasidedant „EMEA Game Changers“ 2024-ųjų sezonui „G2 Gozen“ Valorant merginų ekipa pristato naują savo sudėtį.
„G2“
„G2“ / Twitter nuotr.

Komandoje ir toliau rungtyniaus jau galima vadinti ekipos veteranėmis Michaela „mimi“ Lindrup ir Petra „Petra“ Stoker, tuo tarpu Vivian „roxi“ Schilling yra perkeliama ant atsarginių žaidėjų suolelio ir jai, ko gero, bus ieškomi nauji namai.

Be ilgamečių „G2“ vedlių prie ekipos prisijungia dvi turkės Eda „rezq“ Naz Akçocuk ir Aleyna „Vania“ Keskin, pastaroji atvyksta iš „BBL Queens“ komandos, su kuria praeitų metų pabaigoje dalyvavo Pasaulio „EMEA Game Changers“ čempionato finaliniame etape Brazilijoje ir užėmė 5-6 vietą. Tuo tarpu „rezq“ pastaruoju metu rungtyniavo tokiose organizacijose kaip „FUT Female“ ir „Ninjas in Pyjamas Lightning“.

Paskutiniąja penketuko dalimi tampa olandė Amy „amy“ Lai iš „Acend Rising“. Šis kolektyvas taip pat grūmėsi dėl vietos prestižiniame čempionate, tačiau tuomet kelią pastojo „BBL Queens“ su „Vania“ priešaky. Dabar merginos tampa nebe konkurentėmis o komandos draugėmis.

Robertas „Carcass“ Mikuckis
Robertas „Carcass“ Mikuckis

Paskutinioji „G2“ moterų Valorant komandos puzlės dalimi tampa ispanų strategas Victoras „Temphys“ Vieyra. Anksčiau šis specialistas treniravo tokias ekipas kaip „Rebels gaming“ ir „KPI Nation“, o dabar trenerio kėdėje keičia lietuvį Robertą „Carcass“ Mikuckį.

Mikuckis šioje ekipoje praleido dvejus metus ir padėjo „G2“ pasiekti įspūdingų rezultatų – komanda pateko į abejus pasaulio čempionatus ir vieną laimėjo, o kitame pasidabino trečios vietos medaliais.

Visa pilna „G2“ moterų Valorant komandos sudėtis:

  • Michaela „mimi“ Lintrup
  • Eda „rezq“ Naz Akçocuk
  • Amy „amy“ Lai
  • Aleyna „Vania“ Keskin
  • Petra „Petra“ Stoker
  • Victor „Temphys“ Vieyra (vyr.treneris)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius