-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„G2“ pasamdė trenerio karjerą pradėsiantį legendinį lenką

Vienos žymiausių esporto organizacijų „G2 Esports“ CS2 komanda turi naują trenerį.
„TaZ“
„TaZ“ / „G2“ nuotr.

Juo tapo Lenkijos „Counter-Strike“ legenda Wiktoras „TaZ“ Wojtas. 37-erių lenkas šioje pozicijoje pakeis Janą „⁠Swani⁠“ Müllerį, kuriam „Blast Premier Fall Finals“ bus paskutinis turnyras kartu su „G2“ komanda. „TaZ“ taip pat vyks į Abu Dabyje gruodžio 13-ąją startuojantį turnyrą ir prisijungs prie trenerių štabo.

Po dviejų dešimtmečių Counter-Strike 1.6 ir CS:GO scenoje, šių metų kovą Wojtas nusprendė baigti profesionalaus žaidėjo karjerą. Per šį laikotarpį lenkas laimėjo nesuskaičiuojamą kiekį turnyrų, tarp kurių buvo ir keli Pasaulio „Major“ čempionatai abejose disciplinose.

Pirmą kartą karjeroje į trenerio postą statomas „TaZ“ susidurs tikrai su didžiuliais išbandymais – „G2“ yra tarp lyderiaujančių CS2 komandų pasaulyje. Šiuo metu pasauliniame komandų reitinge kolektyvas užima 5-ąją vietą, o šiais metais laimėjo tokius elitinius turnyrus kaip „IEM Katowice“ ir „IEM Cologne“.

Visai neseniai „G2“ pašalino iš startinės komandos sudėties Justiną „⁠jks⁠“ Savage'ą ir susigrąžino Nemanją „⁠nexa⁠“ Isakovićą, kas sukėlė milžiniškas aistras interneto platybėse, o žiniasklaidos atstovai tai vadino kontraversišku sprendimu. Pastaruoju metu „G2“ nedemonstruoja iš jų reikalaujamo gero žaidimo – komanda ką tik iškrito iš „online“ rengto „CCT Finals 5“ turnyro.

Naujoji „G2“ CS2 sudėtis:

  • Nikola „⁠NiKo⁠“ Kovač
  • Nemanja „⁠huNter-⁠“ Kovač
  • Ilya „⁠m0NESY⁠“ Osipov
  • Rasmus „⁠HooXi⁠“ Nielsen
  • Nemanja „⁠nexa⁠“ Isaković
  • Wiktor „⁠TaZ⁠“ Wojtas (treneris)
  • Justin „⁠jks⁠“ Savage (atsarginis)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius