-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„G2“ performuoja savo Valorant sudėtį, pokyčiai palietė ir Robertą Mikuckį

Roberto „Carcass“ Mikuckio etapas „G2 Gozen“ - baigtas.
„G2 Gozen“
„G2 Gozen“ / "vlr.gg" nuotr.

Lietuvis, kaip jau ir pats buvo skelbęs, palieka vieną žymiausių pasaulio esporto organizacijų. Šiuo metu užimtas tėvystės rūpesčiais Mikuckis tuo pat metu ieškosi sau naujų iššūkių. Apie tai jis papasakojo savo „X“ paskyroje dar praeitais metais.

Tuo tarpu „G2“ merginų Valorant kolektyvas lieka vos su 3 žaidėjomis. Per trumpą laikotarpį ekipą palieko Anastasia „Glance“ Anisimova ir Sarah „sarah“ Ahmed. Pirmoji neteko darbo dar praeitų metų gruodžio 20-ąją, na o apie „sarah“ pasitraukimą pranešama tik dabar.

„Carcass“ šią ekipą atstovavo nuo 2021 m. rudens ir padėjo kolektyvui pasiekti pačią Valorant esporto viršūnę. Po metų, vadovaujant lietuviui, „G2“ iškovojo auksą pirmajame Valorant Pasaulio čempionate, kas atnešė organizacijai net 180 tūkstančių JAV dolerių prizą. „G2“ čempionatuose nuolat sukiojosi ties prizininkų pakyla, na o paskutiniajame Pasaulio čempionate prieš kiek daugiau nei mėnesį kolektyvui, deja, tačiau nepavyko apginti čempionių taurės – komanda užėmė trečią vietą.

„Glance“ buvo viena tų, prie kurios atėjimo į komandą prisidėjo pats Mikuckis. Rusė taip pat prisidėjo prie didelės „G2“ sėkmės. 2023-iais komandą paliko viena jos pradininkių ir lyderių Julia „juliano“ Kiran, o ją pakeitė „sarah“. Visgi pasiekti to, ką anksčiau „G2“ padarė su „juliano“ nebepavyko, todėl matant, jog ekipos rezultatai krenta, organizacija nusprendė nebepratęsti sutarčių tiek su treneriu, tiek su dvejomis žaidėjomis.

Dabartinė „G2“ merginų Valorant sudėtis:

  • Vivian „roxi“ Schilling
  • Petra „Petra“ Stoker
  • Michaela „mimi“ Lintrup

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius