Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Galimybė iškilti: Baltijos šalyse kuriasi naujas FACEIT „hub“ su kelialapiais į FPL-C kvalifikacijas

Baltijos šalyse atsirado dar vienas būdas geriausiems regiono žaidėjams pasiekti „FACEIT Pro League Challengers“ lygą. Keletui organizacijų iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos sujungus pajėgas gimsta naujas projektas – „Wortex Gaming League“.
„Wortex Gaming“ League ir „LastWind“
„Wortex Gaming“ League ir „LastWind“

„Wortex Gaming League“ sujungs visų trijų šalių žaidėjus, kurie galės kasdien kovoti dėl piniginių prizų ir net dviejų bilietų į FPL-C kvalifikacijas.

Lygą, kuri prasidės rugsėjo 30 dieną, sudarys trys divizionai. Pirmasis divizionas bus atviras visiems, o po sezono 100 geriausių jo žaidėjų kils į aukštesnį divizioną. Vėliau antro diviziono 50 geriausių žaidėjų užims vietas aukščiausiame divizione. Būtent iš jo du geriausi žaidėjai keliaus tiesiai į FPL-C kvalifikacijas.

Prie lygos organizavimo iš Lietuvos pusės prisideda organizacija „LastWind“.

„Visą lygos idėją labiau išplėtė „Wortex“ organizacija ir siekdama suvienyti labai išsiskaldžiusį baltijos regioną sukūrė šį „hub'ą“. Manyčiau, tai pozityviai paveiks Baltijos CS:GO sceną, atvers galimybes parodyti, jog mūsų regionas yra taip pat galingas šiose disciplinose. Taip pat, organizacijoms ir komandoms atsiras galimybės ieškoti žaidėjų ir susipažinti su Baltijos žaidėjų rinka“ – komentavo „LastWind“ vadovas Eimantas Stulginskas.

Norint dalyvauti lygoje reikės išsipirkti prenumeratą, bet organizatoriai kas mėnesį taip pat žada nuo 50 iki 300 eur siekiančius asmeninius prizus geriausiai pasirodžiusiems žaidėjams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius