-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Gambit eSports“ laimėjo „V4“ ateities sportų festivalį

Nuo praėjusio ketvirtadienio Vengrijos sostinėje Budapešte vykęs „Counter Strike: Global Offensive“ turnyras „V4 Future Sports“ baigėsi be netikėtumų – antrąją vietą pasauliniame reitinge šiuo metu užimanti komanda „Gambit“ banguotai, tačiau visgi sugebėjo iškovoti pirmąją vietą.
Gambit Esports
Gambit Esports

Būtent šios Rusijos esporto organizacijos komanda ir atidarė festivalį, tačiau visų nuostabai keturių rusų ir vieno kazacho vedama ekipa pralaimėjo bulgarams „Fiend“ viename seniausių visų „Counter Strike“ žaidimų versijų žemėlapyje „Dust2“.

Daugiau nei 300 tūkstančių prizinio fondo turnyre viso dalyvavo 8 komandos, na o „Gambit“ buvo garsiausias ir didžiausias vardas kada nors atvykęs į Vengriją. Nors, kaip jau minėjome, ši komanda ir startavo gan slogiai, vėliau įsibėgėjo ir pakeliui iki pat finalo šlavė savo varžovus iš kelio.

Finale susitiko dvi rusų komandos – minėtieji „Gambit“ ir išsišokėliai „Entropiq“, kurie sau už nugaros paliko tokius žinomus vardus kaip „BIG“, „eSuba“ ir „Movistars Riders“.

Po finalo žiūrėvai tikrai liko patenkinti – buvo sužaisti visi 5 žemėlapiai ir nors „Gambit“ buvo išsiveržę į priekį 2-0, „Entropiq“ sugebėjo grįžti ir viską lėmė paskutinis žemėlapis, anksčiau minėtas „Dust2“. Šįkart „Gambit“ nekartojo turnyro pradžios klaidų ir be pasigailėjimo sutriuškino savo tautiečius 16-4.

„Gambit esports“ po šio turnyro džiaugėsi 171 tūkstančio JAV dolerių prizu, o „Entropiq“ turėjo tenkintis kiek daugiau nei 68 tūkstančiais. Trečią bei ketvirtą vietas pasidalino bulgarai „Fiend“ ir vokiečiai „BIG“. Jiems organizatoriai atseikėjo po 22 tūkstančius dolerių.

Naudingiausiu turnyro žaidėju buvo išrinktas „Gambit“ snaiperis Dmitrijus „⁠sh1ro⁠“ Sokolovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius