Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Gandai: „Apeks“ rado pamainą į „NAVI“ išvykti turėsiančiam „jL“

Norvegijos esporto organizacijos „Apeks“ CS:GO komanda, kurios narys yra Justinas „jL“ Lekavičius, panašu, jog turės naujoką.
Apeks
Apeks / HLTV nuotr.

Užsienio esporto žiniasklaidos portaluose sklinda kalbos, jog naujokas yra Aleksandaras „⁠CacaNito⁠“ Kjulukoskis, kuris penketuke pakeis ne ką kitą, o patį „jL“. Lietuvis, pasak pranešimų, kelsis į Ukrainos esporto gigantus „Natus Vincere“.

„⁠CacaNito⁠“ dar žiemą paliko „BLUEJAYS“ ekipą ir nuo to laiko išbandė save keliose komandose, tačiau niekur neprigijo. Makedonu praėjusiuose perėjimų languose domėjosi „Endpoint“ ir „ENCE“ komandos, tačiau galiausiai šie kolektyvai apsistojo ties Lotanu „⁠Spinx⁠“ Giladi ir Guy'u „⁠NertZ⁠“ Iluzu.

HLTV nuotrauka/„jL“ su komandos kapitonu „kyxsan“
HLTV nuotrauka/„jL“ su komandos kapitonu „kyxsan“

22-ejų šaulys po šio perėjimo prisijungtų prie savo tautiečio ir buvusio komandos draugo Damjano „⁠kyxsan⁠“ Stoilkovskio, kuris pastarąjį pusmetį puikiai vedė į priekį „Apeks“ penketuką. Kapitonas visai neseniai susiejo savo ateitį su Norvegijos esporto organizacija, pasirašydamas sutartį iki 2024 metų pabaigos.

Tuo tarpu Justiną „jL“ Lekavičių ir toliau sieja su perėjimu į „NAVI“, o gandai apie jo pamainą dar labiau sustiprino tikėjimą šiuo transferiu. Skelbiama, jog be lietuvio į Ukrainos komandą atvyks ir dar vienas „Blast.tv Paris Major“ čempionate puikiai pasirodęs žaidėjas – „GamerLegion“ atstovas Mihai'us „⁠iM⁠“ Ivanas, na o kapitono pareigas turėtų užimti Aleksis „⁠Aleksib⁠“ Virolainenas iš „NiP“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius