Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Gandai: „FaZe Clan“ CS:GO komanda pradėjo derybas dėl naujo žaidėjo

Lietuvio Aurimo „Bymo“ Pipiro atstovaujama „FaZe Clan“ ekipa nėra patenkinta pastaruoju metu demonstruojamais rezultatais ir ieško pastiprinimo.
„FaZe Clan“
„FaZe Clan“

Pasak pranešimų, „FaZe“ aktyviai seka brito Alexo „ALEX“ McMeekino situaciją.

Pastarasis ketina sugrįžti į CS:GO sceną po kelių mėnesių pertraukos, tačiau ne į „Team Vitality“ ekipą, kuriai priklauso žaidėjo kontraktas.

„Žinome apie „ALEX“ norą prisijungti prie kitos ekipos. Kaip visada, šie dalykai užima laiko, tačiau jau esame užmezgę kontaktą su keliomis ekipomis ir viskas kol kas juda labai greitai. Tikimės derybas užbaigti per artimiausias kelias savaites“, – teigė „Vitality“ organizacijos atstovas.

Skelbiama, jog A.McMeekinu domisi kelios organizacijos, įskaitant „FaZe“, „FunPlus Phoenix“, „Gen.G“, „c0ntact gaming“ ir kt. Tačiau kai kurias jų gali atbaidyti solidi, 600 tūkst. dolerių vertės išpirkos suma, kurios nori „Team Vitality“.

Dėl to „FaZe“ yra vertinami kaip vieni pagrindinių pretendentų, galinčių prisivilioti „ALEX“. Nors išpirkos suma tikrai solidi, labai nepastovius rezultatus pastaruoju metu demonstruojančiai „FaZe“ stinga tikro lyderio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius