Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Gera alternatyva „Razer“? MSI GS66 kompiuterio apžvalga

Eilę metų kompaktiškų, galingų, plonų ir lengvai valdomų žaidimams skirtų nešiojamų kompiuterių standartus primetinėja „Razer“. Tačiau MSI šią tendenciją nori nutraukti, o jų GS66 kompiuteris siūlo puikią alternatyvą, nors kelios mažos detalės ir prašosi patobulinimo.
MSI GS66 kompiuteris
MSI GS66 kompiuteris

Nors GS66 kol kas negali lygintis su geriausiais, buvimas netoli jų vis tiek yra didelis pasiekimas. Šio modelio kaina prasideda nuo maždaug 1500 eurų ir gali siekti 2500, tad už tikrai neblogą kainą galima įsigyti žaidimams puikiai tinkantį kompiuterį.

GS66 turi greitai duomenis perduodančią „Thunderbolt 3“ jungtį bei 300Hz monitorių, kurį papildo puikios „Nvidia RTX 2060“ teikiamos grafikos.

GS66 yra plonas kompiuteris žvelgiant iš visų kampų, ir nesvarbu, ar jis uždarytas, ar atidarytas. Jis taip pat turi vieną didžiausių jutiklinių kilimėlių tarp kitų „Windows“ nešiojamų kompiuterių.

MSI GS66 kompiuteris
MSI GS66 kompiuteris

Tiesa, nors savo dizainu GS66 bando kopijuoti „Razer“ produktus, sulig tuo panašumai ir baigiasi. Atvėrus kompiuterį, į akis krenta kiek per gremėzdiška, labai jautri klaviatūra, kuri reaguoja ir į menkiausią prisilietimą.

Nepaisant to, palyginus su ankstesniais produktais, GS66 dizainas yra patobulėjęs, kompiuteris taip pat turi solidžią vėsinimo sistemą ir yra galingas.

„RTX 2060“, „Intel Core i7-10875H“ ir 32 GB RAM atminties suteikia žaidimams puikiai tinkančią specifikaciją, ko ir tikėtumeisi pirkdamas 2 tūkst. eurų kompiuterį. Tokią specifikaciją puikiai papildo 300Hz vaizdo atstatymo (angl. refresh rate) plokštė. Nors didžioji dalis žaidimų nereikalauja tokios jėgos, palaikymas tam yra.

Tai, jog nereikalauja jokių grafikos pastiprinimų, nes turi 1080p raišką, yra dar vienas puikus GS66 privalumas, leisiantis mėgautis net pačiais reikliausiais žaidimais.

Daugiau apie GS66 galite rasti paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius