-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Geriausi žaidimai, kai norisi atsipalaiduoti

Vienas iš populiariausių būdų pravėdinti galvą ir atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos – kompiuteriniai žaidimai. Šiame straipsnyje, aš pristatysiu geriausius žaidimus, kurie padės: atsikratyti nerimo, užmiršti rūpesčius ir padidins dopamino kiekį smegenyse. Daugiausia dėmesio skyriau nebrangiems žaidimams, tad jums nereikės išleisti krūvos pinigų naujai žaidimų įrangai. Šis straipsnis – skirtas visiems: nuo mažiausio iki vyriausio.
Firewatch
Firewatch

„Stardew Valley“

Tai platoniškas atsipalaidavimo žaidimo idealas. „Stardew Valley“ – ūkininkavimo simuliatorius, kuriame taip pat yra tyrinėjimų, galvosūkių sprendimo, pasimatymų, žvejybos, maisto gaminimo ir sveikos dozės okultizmo režimų. Iš pradžių gali atrodyti, jog žaidimo mechanikos – sunkiai įvaldomos, tačiau greitai įgausite pagreitį. „Stardew Valley“ išbandyti galite praktiškai visose platformose.

Stardew Valley
Stardew Valley

„Firewatch“

Žaisdami šį pirmojo asmens nuotykių žaidimą pasijusite lyg būtumėt išėję iš namų. „Firewatch“ – vaikščiojimo simuliatorius, kuriame galėsite tyrinėti vešlų Šošono nacionalinį mišką. Turėsite būti atsargūs, nes miške budi pavojingoji ugnies žvalgyba, kurios tikslas jus sudrausminti.

Firewatch
Firewatch

„A Short Hike“

Šiame trumpame, spalvingame žaidime jūs žaidžiate kaip paukštis, kopiantis į kalną. Mėgaukitės žavingu personažų dizainu ir rudeniška spalvų palete, kai kasate lobius ir kalbatės su vietiniais.

A Short Hike
A Short Hike

„Journey“ ir „Abzu“

Abejuose žaidimuose dominuoja tylūs veikėjai, naršantys po vizualiai supančiotą pasaulį, „Journey“ – vienišoje dykumoje, o „Abzu“ vandenyne. Nė vienas iš žaidimų nėra labai ilgas ar sudėtingas, tačiau patirsite daug iššūkių.

Journey
Journey

„Tetris Effect“

Galima teigti, jog tai nėra standartinis „Tetris 99“, kurį vaikystėje daugelis mūsų buvome išbandę. Vis dėlto, žaidimo mintis ir tikslai – panašūs. Erdvūs vaizdo efektai ir nuostabūs garso dizainai – plėtiniai, kurie šioje žaidimo versijoje išsiskiria labiausiai. Žaidimą išbandyti siūlau išjungus šviesas ir naudojant ausines, kadangi tai jums leis pasiekti geriausią efektą ir atsipalaiduoti.

Tetris Effect
Tetris Effect

„Eufloria“

Žaidimo siužetas supasi aplink vabzdžių debesį, kurio valdymas patikėtas – jums. Kadangi jūsų vabzdžių spiečius laikui bėgant didėja jūs turite galimybę: tyrinėti žemėlapį, rasti ir užimti kitas planetas bei perimti jas iš kitų būtybių. Svarbiausia – nepamiršti palikti apsaugos jūsų valdomoje planetoje į kurią kėsinasi artimiausi kaimynai. Lengvo siužeto žaidimas su garso efektais ir intriguojančia muzika leis jums atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos.

Eufloria
Eufloria

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius