Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Geriausiu CS:GO istorijoje tituluojamas „S1mple“ tapo žaidimo mobiliesiems personažu

Žaidimų mobiliesiems kūrėjai „Plarium“ pranešė, jog „Natus Vincere“ komandos CS:GO žvaigždė Oleksandras „S1mple“ Kostyljevas taps personažu viename iš jų žaidimų „RAID: Shadow Legends“.
„S1mple“ tapo „Shadow Legends“ žaidimo veikėju
„S1mple“ tapo „Shadow Legends“ žaidimo veikėju

Ši partnerystė taps dar viena RAID ir „NaVi“ bendradarbiavimo, kuris prasidėjo 2021-ųjų sausį, dalimi. Šiemet RAID „Natus Vincere“ ekipą palaikė kaip vienas pagrindinių marškinėlių rėmėjų.

„Labai džiaugiamės galėdami pristatyti vieną geriausių CS:GO žaidėjų istorijoje kaip „RAID: Shadow Legends“ veikėją. Šiam projektui kartu su žaidėju skyrėme daug laiko. Nekantraujame suteikti galimybę žaidimo fanams šį veikėją įtraukti į savo sudėtis“, – teigė „Plarium“ plėtros direktorius Sergejus Bragilevskis.

„S1mple“ veikėjas „RAID: Shadow Legends“ žaidime oficialiai pasirodė gruodžio 1 dieną. Jį per ateinančius du mėnesius žaidėjai atrakins septintąją žaidimo dieną.

„Save matyti kaip „RAID: Shadow Legends“ personažą yra neįtikėtina patirtis ir garbė. Manau, jog kai kurios jo detalės primena apie mano talentą CS:GO žaidime. Nekantrauju pamatyti, kaip mano fanai šį personažą galės įtraukti į savo komandas“, – teigė „S1mple“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius