Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„GG moksleivių taurės“ turnyro dalyvių laukia įtemptos kovos pusfinaliuose

Gruodžio 14 d. įvykusios GG moksleivių taurės kvalifikacijos tarp Vilniaus moksleivių sukėlė itin aršias kovas norint iškovoti savo komandai vietą pusfinaliuose. Iš viso turnyre dalyvavo 85 komandos pačiuose populiariausiuose esporto žaidimuose „Counter Strike: Global Offensive“ ir „League of Legends“. Bendraujant su moksleiviais, dalyviai išsidavė, kad nemažai laiko praleido treniruojantis ir tobulinant savo komandos technikas. Moksleivių tarpe buvo įvairaus lygio žaidėjų, tačiau iki pusfinalių nuėjo tik stipriausi.
„Timechasers“ esporto klube vykusio CS:GO turnyro akimirkos
„Timechasers“ esporto klube vykusio CS:GO turnyro akimirkos / Tomo Bukausko nuotr.

Ketvirtadienį „GG moksleivių taurės“ pusfinaliai prasidės su stipriausiomis „League of Legends“ mokyklų komandomis. Turnyro kovas komentuos visiems gerai žinomas Žygimantas KNOK1. 18 val. tiesioginės transliacijos metu pirmieji susikaus Vilniaus Gabijos gimnazijos moksleiviai „Ligoniai United“ su Vilniaus r. Pagirių gimnazijos komanda „FF15“. Iš kart po to vyks įtempta kova tarp Vilniaus Vytauto Didžiojo gimnazijos „VDG simpai“ komandos ir Simono Daukanto gimnazijos „Loco muerto“:

Penktadienį nuo 18 val. kausis geriausios CS:GO komandos, o kad turnyrą stebėti būtų dar įdomiau, jų pusfinalius komentuos, Laisvūnas Čekavičius.

Pirmasis pusfinalis vyks tarp Santaros gimnazijos komandos „Sant1x“ ir Vilniaus pilaitės gimnazijos „VPG“, po jo iš kart varžysis Ateities gimnazijos „Ateika Gang“ komanda su Vilniaus Jono Basanavičiaus gimnazijos komanda „Saldainiukai“.

Laukia įtemptos kovos tarp moksleivių, norint išrinkti geriausią Vilniaus esporto mokyklą LOL ir CS:GO žaidimuose. Tad iš kart po pusfinalių, sutiksime geriausias ir stipriausias Vilniaus mokyklas finaluose gruodžio 19 d., o jas stebėti galėsite gyvos transliacijos metu (CS:GO nuo 12 val., LOL nuo 15 val.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius