-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Heroic“ baigė komplektaciją – atvyksta buvęs „jL“ kapitonas

Norvegijos esporto organizacijos „Heroic“ CS2 komanda galiausiai suformavo sudėtį.
„jL“ su komandos kapitonu „kyxsan“
„jL“ su „kyxsan“ / HLTV nuotrauka

Dar visai neseniai ši ekipa patyrė žaidėjų nutekėjimus – pradžioje ant atsarginio suolelio buvo perkeltas, o vėliau į „Team Liquid“ išvyko ekipos idėjinis lyderis bei kapitonas Casperis „cadiaN“ Molleris.

Vėliau komandą paliko Martinas „stavn“ Lundas ir Jakobas „jabbi“ Nygaardas, kurie perėjo į šios ekipos amžinus varžovus „Astralis“. Dėl negalimų sudėties keitimų „Blast“ renginiuose „Heroic“ turnyruose turėjo dalyvauti su akademijos žaidėjais bei trumpam pasikvietė danų CS:GO legendą Peterį „dupreeh“ Rasmusseną.

Išgyvenusi žaidėjų išėjimus organizacija ėmė žvalgytis papildymų – pirmuoju tapo suomių strategas Eetu „sAw“ Saha, atvykęs iš „ENCE“ kolektyvo. Vėliau paskui suomį „Heroic“ nusipirko ir buvusį jo auklėtinį iš Izraelio Guy „⁠NertZ⁠“ Iluzą, taip patvirtindami, jog nuo šiol tai bus tarptautinis penketukas.

Komandoje turbūt buvo nuspręsta, jog pakeisti „cadiaN“, kuris užėmė ir kapitono, ir AWP snaiperio rolę, bus beveik neįmanoma, todėl buvo priimtas sprendimas padalinti šias roles dviems žaidėjams – AWP ginklas atiduotas į dano Nico „⁠nicoodoz⁠“ Tamjidi rankas, o vedančiojo žaidėjo vieta patikėta buvusiam Justino „jL“ Lekavičiaus kapitonui dar „Apeks“ gretose Damjanui „kyxsan“ Stoilkovskiui.

Nors po „jL“ išvykimo „kyxsan“ ir „Apeks“ toliau rungėsi aukščiausiame lygyje ir sudalyvavo tokiuose turnyruose kaip „IEM Cologne“, „Gamers8“ bei „ESL Pro“ lygos 18-ajame sezone, visgi pakartosi sėkmės, kurią „Apeks“ pasiekė Pasaulio „Major“ čempionate pavasarį, kuomet pateko į pusfinalį, nepavyko. Pastaruoju metu „kyxsan“ vedamos komandos forma ir vėl kilo į viršų – užimtos dvi iš eilės antros vietos „Elisa Masters Espoo“ ir „ESL Challenger Atlanta“ turnyruose. Ties pastaruoju turnyru makedono karjera Norvegijos organizacijoje baigėsi – 2024 turėjęs pasibaigti kontraktas nebus pratęstas žaidėjo iniciatyva o jis pats keliasi į kitą tos pačios šalies esporto organizaciją.

Naujoji „Heroic“ CS2 sudėtis:

  • René „⁠TeSeS⁠“ Madsen
  • Rasmus „⁠sjuush⁠“ Beck
  • Guy „⁠NertZ⁠“ Iluz
  • Nico „⁠nicoodoz⁠“ Tamjidi
  • Damjan „⁠kyxsan⁠“ Stoilkovski
  • Eetu „⁠sAw⁠“ Saha (treneris)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius