Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„IEM Katowice“ kitame etape – „mousesports“ su Aurimu „Bymu“ Pipiru

Vasario 16 ir 17 dienomis vykusiame „IEM Katowice“ Play-in etape Aurimo „Bymo“ Pipiro atstovaujama „mousesports“ sugebėjo iškovoti vietą Main Stage etape. Antradienį pralaimėję „Gambit“ komandai, trečiadienį sugebėjo išplėšti pergalę prieš „Complexity“.
Aurimas „Bymas“ Pipiras
Aurimas „Bymas“ Pipiras / 15min montažas

Turnyro pirmąjį mačą laimėję „mousesports“, vasario 16 dieną susitiko su „Gambit“ komanda. Pirmuose dviejuose žemėlapiuose pasidalijusios po pergalę, komandos keliavo į „Vertigo“. „Mouz“ turėjo puikią pradžią 5:0, bet „Gambit“ sugrįžo labai stipriai ir, leidus laimėti priešininkams tik vieną raundą, užbaigė mačą 16:6.

„Mousesports“ kitą dieną pralaimėtojų lentelėje turėjo susitikti su „Complexity“ dėl patekimo į Main Stage etapą. Pirmąjį žemėlapį pralaimėję 8:16, „mouz“ parodė įspūdingą sugrįžimą ir antrajame po pratęsimo laimėjo 19:17. Trečiajame žemėlapyje lietuvio komanda atrodė puikiai ir laimėjo žemėlapį 16:3, taip patekdami į kitą etapą.

Pirmasis kito etapo mačas vyks jau vasario 18 d. 16.30 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius