-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Into The Breach“ pašalino „Bymą“ iš startinės sudėties

Po nesėkmingo pasirodymo Pasaulio čempionato Europos regiono kvalifikaciniame turnyre „Into The Breach“ nusprendė imtis permainų CS2 ekipos sudėtyje.
Aurimas „Bymas“ Pipiras
Aurimas „Bymas“ Pipiras / HLTV nuotr.

Britų esporto organizacija priėmė sprendimą iš CS2 komandos startinės sudėties pašalinti prancūzą Kéviną „⁠misutaaa⁠“ Rabier ir lietuvį Aurimą „Bymas“ Pipirą. Tai paskatino prastas pasirodymas Rumunijos sostinėje Bukarešte vykusiose Europos regiono atrankinėse į Pasaulio „PGL Major Copenhagen“ čempionatą. „ITB“ tapo viena pirmųjų ekipų iškritusių iš kvalifikacijos po pralaimėjimų ​​"G2 Esports“, „BetBoom“ ir „3DMAX“.

„Into The Breach“ vadovybė tikėjosi, jog komandai pavyks pakartoti sėkmę, lydėjusią britų penketuką praėjusiose Pasaulio pirmenybėse „Blast.tv Paris Major 2023“, kuomet buvo pasiektos atkrintamosios. Tačiau šįkart nepavyko net patekti į patį čempionatą, todėl buvo nuspręsta imtis permainų.

Tiesa, tiek „Bymas“, tiek „misutaaa“ nebuvo tos komandos sudėtyje, kuri stebuklingai pateko į Paryžiuje vykusiame turnyre ketvirtfinalį. 20-etis lietuvis į Didžiąją Britaniją persikėlė praėjusių metų liepos mėnesį, o prancūzas Rabier prisijungė dar po trijų mėnesių.

Komandą nuolat purtė permainos ir per trumpą laiką čia atvyko ir išvyko tokie žinomi žaidėjai kaip „Qikert“, „Maxster“, „Tomiko“, „Bodyy“, „NEOFRAG“, „Bymas“ ir „Misutaaa“. Taip pat visai neseniai eiti savo pareigas trenerio pozicijoje baigė Gustavo „⁠Juve⁠“ Alexandre'as.

Organizacijos vadovas Samas Macedonio užsiminė, jog nuo šiol bus bandoma surinkti vienos tautybės žaidėjus. Būtent todėl lieka neaiški padėtis ir su likusiais žaidėjais, mat trejetukas visiškai mišrus – komandą sudaro lenkas, olandas ir britas.

Praeityje „Bymas“ rungtyniavo tokiuose kolektyvuose kaip „FaZe“ ir „MOUZ“ ir šiuo metu savo socialinio tinklo „X“ paskyroje paskelbė, jog ieškosi naujos komandos.

„Into The Breach“ šiuo metu sudaro:

  • Karol „⁠rallen⁠“ Rodowicz
  • Joey „⁠CRUC1AL⁠“ Steusel
  • Thomas „⁠Thomas⁠“ Utting
  • Kévin „⁠misutaaa⁠“ Rabier (atsarginis)
  • Aurimas „⁠Bymas⁠“ Pipiras (atsarginis)
  • Gustavo „⁠Juve⁠“ Alexandre (atsarginis treneris)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius