Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ir toliau nėra lygių: Na`Vi laimi „BLAST Pro Premier“ turnyrą Kopenhagoje

Ukrainos esporto organizacojos Counter Strike Global Offensive kolektyvas ir toliau demonstruoja stulbinamą pranašumą prieš visas likusias komandas. Šįkart Aleksandro „S1mple“ Kostylievo komanda užkariavo „BLAST Pro Premier“ ir susižėrė liūto dalį iš prizinio fondo – net 225 tūkstančius JAV dolerių. Čempionatas vyko Danijos sostinėje Kopenhagoje lapkričio 24–28 dienomis.
Natus Vincere
Natus Vincere / HLTV.org nuotr.

Tiesa, šiame turnyre baigėsi Na`Vi 20-ies pergalių serija Nuke žemėlapyje – didžiajame finale jų varžovai iš Prancūzijos Vitality sugebėjo tiesiog sutriuškinti priešininkus 16-6. Vis dėlto, jau minėto „S1mple“ vedama komanda laimėjo kitus du žemėlapius (16-12 Mirage, 16-7 Inferno) ir džiaugėsi jau galima vadinti eiliniu titulu.

Ši pergalė atnešė ne tik piniginį prizą nugalėtojams, bet ir kelialapį į „BLAST Premier“ pasaulinius finalus, kurie vyks jau šį gruodį, o piniginis prizas jame bus net 1 milijonas dolerių. Tiesa, kol kas nėra aišku kur šis turnyras vyks.

Naudingiausiu „BLAST Pro Premier Fall“ turnyro žaidėju tapo ne kas kitas, o fenomenaliai žaidęs „S1mple“, kuris po visko interviu atidavė kreditus savo komandos draugams, sakydamas, jog be jų jis nepasiektų tokio lygio.

Visi „Blast Pro Premier“ dalyviai:

  1. Natus Vincere – 225 000$
  2. Vitality – 85 000$
  3. Astralis – 40 000$
  4. Heroic – 25 000$
  5. Liquid – 15 000$
  6. FaZe – 15 000$
  7. NiP – 10 000$
  8. BIG – 10 000$

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius