Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Iron Wolves“ vadovas Algirdas: apie „Baltic Masters“ finišą ir komandos tikslus

Lietuviška organizacija „Iron Wolves“ reguliariajame „Baltic Masters“ lygos sezone finišavo pirmoje vietoje. Komanda tikrai atrodo sustiprėjusi ir žada fanams iškovoti tiek pusfinalio, tiek finalo mačus. Vilkų gaujos vadovas Algirdas „ChosenOne“ Gricius „Iron Wolves“ „YouTube“ kanale pasidalino mintimis apie komandos tikslus ir taip pat 15min atsakė į klausimus apie Baltijos lygą ir ateities planus.

Pastaruoju metu pastebimas ne tik „Iron Wolves“ atsigavimas, bet ir pačios Baltijos lygos sustiprėjimas. Kaip manai, kokie pagrindiniai dalykai tai lemia?

Tikrai smagu finišuoti reguliariaus sezono pirmoje vietoje, komanda jaučiasi stipresnė ir drąsiai bando naujus būdus kaip eiti į žaidimą ir spręsti iškilusias problemas. Pati Baltijos lyga sustiprėjo, kai atvyko italų organizacija – „Goskilla“. Turbūt esminis momentas, žaidėjai pradėjo gauti atlyginimus, to pasekoje sustiprėjo ir komandų sudėtys.

Ar yra galimybė, kad greitu metu pamatysime „Iron Wolves“ ne tik „League of Legends“ žaidime?

Geras klausimas, kurį ir pats sau užduodu. Džiaugiamės susitvarkydami su „League of Legends“ disciplina, o tuo pačiu ir darome rinkos analizę ir kitose disciplinose. Šiuo metu kalbame su įvairiais partneriais dėl plėtros galimybių, tad tikrai neatmetame galimybės plėstis.

Ar dalyvausite „LEAGUE OF LEGENDS VERSE“ lygoje? Jeigu taip, kokį pasirodymą planuojate ten?

Labai džiugu matyti, kad 15min tvirtai žengia į populiariausią MOBA tipo discipliną, tikrai išbandysime savo jėgas ir bandysime pakartoti stiprų pasirodymą.

Ar pats išbėgsi dar kada į aikštelę?

Jau daugiau nei metus planuoju ramiai pabaigti savo profesionalaus žaidimo karjerą, bet kaip rodo realybė, kartais reikia šoktį į „uniformą“ ir padėti komandai. Turbūt tuo ir išsiskiria mūsų komanda, iškilus kėblumams, mes esame pasiruošę vieni kitiems padėti ir rasti sprendimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius