Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujo žaidimo išmaniesiems žaidėjai taps negailestingais naujo pasaulio kolonistais

Naujai išleistame „BE-A Walker“ žaidime „Android“ ir „iOS“ sistemoms, žmonių nualinta Žemė netrukus išnyks. Jais perpildyta planeta daugiau negali duoti pakankamai resursų, todėl žmonės privalo ieškoti naujų namų… ir juos randa.
„BE-A Walker“
„BE-A Walker“

Vienintelė problema tik ta, jog antroji Žemė jau turi savo apsiginklavusią populiaciją, kuri savo namų be kovos neužleis. Karas dėl vietos ir yra šio žaidimo pagrindas.

Būdami dvikojo puolamojo roboto pilotais, „BE-A Walker“ žaidėjai turi nukauti vietinius gyventojus ir apsaugoti savo bendražygus kolonistus. Priešininkus čia reikia šaudyti, trypti ir sprogdinti.

„BE-A Walker“ kūrėjų „Tequilabyte Studio“ teigimu, moraliai atgrasaus žaidimo žaidėjai galės pasirinkti, ar vykdyti žiaurių vadų nurodymus, ar padėti vietiniams gyventojams.

Negana to, pats žaidimas tikrai nėra lengvas. Tam, kad galėtum eiti į priekį, kol į tave skrieja priešininkų strėlės ir ietys, reikia preciziškai tiksliai spaudyti mygtukus.

VIDEO: BE A Walker - Release Trailer

„BE-A Walker“ – išties išskirtinis žaidimas su netradiciniu scenarijumi. Visgi rizikinga tematika žaidimui gali ir neleisti įgyvendinti kūrėjų užsibrėžtų tikslų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius