Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Įspūdingas „Faker“ kontraktas žaidėją padarė ir vienu iš T1 savininkų

Ilgą laiką virusios diskusijos, ar geriausias „League of Legends“ žaidėjas Lee „Faker“ Sang-hyeok kada nors pasitrauks iš T1 ir užsivilks kitos komandos marškinėlius, buvo nubrauktos į šalį. Tris kartus pasaulio čempionu tapęs korėjietis kitur nevyks.
Lee „Faker“ Sang-hyeok
Lee „Faker“ Sang-hyeok

Pranešama, kad „Faker“ su T1 pasirašė naują trejų metų kontraktą, pagal kurį žaidėjas taps ir vienu iš „T1 Entertainment & Sports“ savininkų.

„Labai džiaugiuosi, kad toliau žaisiu šioje komandoje. Taip pat noriu padėkoti fanams, kurie mane palaikė visus šiuos metus, – ESPN teigė L.Sang-hyeok. – Tapti vienu iš savininkų man yra didelė garbė. Labai myliu šią komandą ir didžiuojuosi, jog galėsiu prisidėti prie jos ateities kūrimo.“

Beveik nuo pat karjeros pradžios 2013-aisiais „Faker“ yra esporto flagmano – „League of Legends“ – veidas. Jau pirmajame sezone, kai jam tebuvo vos 17-a, žaidėjas tapo Pietų Korėjos čempionu ir iškovojo kelialapį į Los Andželą, kur prieš pilnutėlį „Staples Center“ kėlė pasaulio čempiono taurę.

Nuo to laiko „Faker“ laimėjo visus įmanomus asmeninius apdovanojimus, dar septynis nacionalines lygas ir du pasaulio čempionatus.

„SK Telecom T1“ organizacija buvo įkurta 2003-iaisiais. Pernai Pietų Korėjos telekomunikacijų įmonei sudarius sąjungą su kolegomis iš JAV „Comcast“, organizacija persivadino į „T1 Entertainment & Sports“.

Organizacija taip pat turi žaidėjų „Fortnite“, „Super Smash Bros.“ ir „Apex Legends“ disciplinose.

T1 neseniai pasirašė ir išskirtinę sutartį su „Nike“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius