Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Įspūdingo Aurimo „Bymo“ Pipiro žaidimo pergalei prieš „Natus Vincere“ nepakako

17-metis Aurimas „Bymas“ Pipiras „ESL Pro League Season 12“ atkrintamųjų starte surengė karjeros pasirodymą, tačiau to jo atstovaujamos „mousesports“ ekipos pergalei prieš žymiuosius „Natus Vincere“ vyrukus nepakako.
Aurimas „Bymas“ Pipiras
Aurimas „Bymas“ Pipiras

Akistata idealiai prasidėjo ir „Bymui“, ir visai „mousesports“ ekipai. Lietuvis pirmajame žemėlapyje „Nuke“ atliko 29 nukovimus, pats buvo nukautas tik 9 kartus ir su įspūdingu 2.12 reitingu pagerino asmeninį rekordą. Lietuvio vedama „mousesports“ žemėlapį laimėjo 16:5.

Mėgstamiausiame „Na’Vi“ žemėlapyje „Dust 2“ užvirė jau žymiai atkaklesnė kova, kurią 16:14 laimėję šeimininkai išlygino serijos rezultatą.

Antrame žemėlapyje „mousesports“ į priekį vėl vedė A.Pipiras. Lietuvis atliko 28 nukovimus, mirė 22 kartus ir buvo įvertintas 1.41 reitingo.

Nors trečiajame žemėlapyje „Inferno“ „Bymas“ žaidė gerokai prasčiau, „mousesports“ vis tiek bandė kibti varžovams į atlapus. Deja, ir šįkart po atkaklios kovos 16:13 stipresni buvo Aleksandro „s1mple“ Kostyljevo vedami „Na’Vi“ žaidėjai.

Per visą mačą „Bymas“ nušovė 71 varžovus, pats krito 49 kartus ir su 1.37 reitingo tapo naudingiausiu savo komandos žaidėju.

Geriau už lietuvį pasirodė tik geriausiu CS:GO žaidėju tituluojamas „s1mple“, atlikęs 78 nukovimus, miręs 51 kartą ir įvertintas 1.38 reitingo.

Atkrintamąsias nesėkme pradėję „mousesports“ nukrito į apatinę lentelės dalį. Toliau „Bymo“ komanda kausis su „Complexity“ ir „Ence“ ekipų pralaimėtoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius