-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Justinas „jL“ Lekavičius su „ex-Mad Lions“ tapo Republeague 3 sezono čempionais!

Su šia pergale Justinas „jL“ Lekavičius kartu su komandos draugais iškovojo 75 tūkst. JAV dolerių prizinį fondą.
Justinas "jL" Lekavičius
Justinas "jL" Lekavičius / "HLTV" nuotr.

Šiame turnyre „liūtai“ buvo laikomi autsaideriais. „Ant popieriaus“ jie buvo penkta silpniausia komanda iš 16 dalyvių. 46-oje vietoje pasaulyje besirikiuojanti komanda neseniai prarado vieną iš savo svarbiausių žaidėjų ukrainietį Viktor „⁠sdy⁠“ Orudzhev „Natus Vincere“ komandai. Jį pakeitė bulgaras Hristiyan „⁠REDSTAR⁠“ Pironkov. Tai buvo pirmas turnyras komandai su šia nauja sudėtimi.

Kelyje link finalo „ex-Mad Lions“ pavyko įveikti tokias žinomas komandas kaip K23, Eternal Fire (juos įveikė dusyk), Ecstatic. Finaluose ex-Mad Lions susitiko su Fnatic. Nors pirmajame žemėlapyje „Mirage“ jie atsilikinėjo 2-13, jie sugebėjo sugrįžti atgal ir po pratęsimo galiausiai laimėjo 19-16. Ypač svarbiame 27 raunde „jL“ sugebėjo perlenkti rungtynių eigą savo komandos naudai nukaudamas 3 varžovus ir laimėdamas 1v1 situaciją.

Viliaus Kumpiko nuotr./Justinas „jL“ Lekavičius - lygos sezono naudingiausias žaidėjas
Viliaus Kumpiko nuotr./Justinas „jL“ Lekavičius - lygos sezono naudingiausias žaidėjas

Visgi fanatikai savo pasirinkimą „Nuke“ laimėjo 16-10, tad viskas sprendėsi trečiajame žemėlapyje „Ancient“. Lemtingoje kovoje sužibėjo Justinas kartu su komandos draugu ukrainiečiu Volodymyr „⁠Woro2k⁠“ Veletniuk ir sugebėjo laimėti rezultatu 16-8.

22-ejų metų „jL“ demonstravo nepriekaištingą formą viso turnyro metu – komandos pergalėse jis visuomet būdavo vienas rezultatyviausių žaidėjų bei sugebėdavo laimėti lemtingus raundus. Tiesa, finale rezultatyviausias buvo ukrainietis „⁠Woro2k⁠“ surinkęs nepriekaištingą 1.51 reitingą (87-51).

Vis dėlto, Justinas kartu su ex-Mad Lions turės progą kovoti dėl dar vieno titulo. Liepos 1 dieną jie susitiks su turkais Eternal Fire Elisa Invitiational Spring turnyro ketvirtfinaliuose. Ten yra kovojama ne tik dėl 50 tūkst. JAV dolerių prizinio fondo, bet ir dėl patekimo į pagrindinį Elisa metų turnyrą, kuriame jie galėtų varžytis dėl 200 tūkst. USD prizinio fondo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius