-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kantrybės taurė pilna: po kracho Pasaulio čempionato atrankoje „NiP“ išspyrė tris žaidėjus

Dar nesibaigus „Counter-Strike 2“ Pasaulio „PGL Major“ čempionato Europinėms atrankoms, švedų gigantas „Ninjas in Pyjamas“, nusivylę, jog jų komandai nepavyko kvalifikuotis, imasi drąstiškų priemonių – keis kone visą sudėtį.
„NiP“
„NiP“ / HLTV nuotr.

Pirmajame CS2 „Major“ čempionate, kuris vyks kovo mėnesį Danijos sostinėje Kopenhagoje, neišvysime vienos didžiausių esporto organizacijų pasaulyje „Ninjas in Pyjamas“ CS2 komandos.

Rumunijos sostinėje Bukarešte šiuo metu įsibėgėjo Europinės regioninės atrankos, kurios buvo suskirstytos į A ir B pogrupius. Pirmasis pasibaigė praėjusį šeštadienį, o jame išvydome krachu virtusį „NiP“ pasirodymą.

CS:GO eros pradžioje dominavę ir laimėję Pasaulio čempionatą „NiP“ šįkart grįžta į Švediją nuleidę galvas – neiškovoję nei vienos pergalės „nindzės“ dabar bus tik žiūrovai Pasaulinėse pirmenybėse.

Vasario 14-ą startavę „NiP“ po labai atkaklios kovos pirmajame savo mače turėjo pripažinti turkų „Eternal Fire“ pranašumą 11-13. Antrajame susitikime švedų organizacijos komanda po labai ilgos, kelių pratęsimų pareikalavusios kovos, nusileido rusams „AMKAL“ (20-22) ir atsidūrė ant bedugnės krašto – dar vienas pralaimėjimas lemtų iškritimą iš kvalifikacinio turnyro.

Tačiau atrodo tai nepažadino „Ninjas In Pyjamas“ penketuko ir žengę į eliminacijos mačą su portugalais „SAW“ švedai sužaidė bene trumpiausią savo susitikimą CS2 istorijoje, pralaimėję abu žemėlapius triuškinančiai 5-13 ir 3-13.

Tai reiškė, jog kovo mėnesį nematysime „Ninjas in Pyjamas“ vardo Pasaulio „PGL Major Copenhagen“ čempionate.

Sukrėsta šio iškritimo, „NiP“ vadovybė iškart griebėsi komandos performavimo darbų. Pradžioje buvo atsisveikinta su ekipos treneriu Danieliu „⁠djL⁠“ Naranciciu, o vėliau ant atsarginių suolelio perkelti net trys pagrindinės sudėties žaidėjai – danai Patrickas „⁠es3tag⁠“ Hansenas ir Kristianas „⁠k0nfig⁠“ Wienecke, bei ukrainietis Daniilas „⁠headtr1ck⁠“ Valitovas.

Vietoje jų iš jaunino komandos „Young Ninjas“ laikinai į pagridinę sudėtį paaukštinti Maxas „⁠maxster⁠“ Janssonas, Leo „⁠Silence⁠“ Ingvarssonas ir Maozas „⁠BluePho3nix⁠“ Pazas.

Komandoje vietas išsaugojo ilgiausiai šioje organizacijoje žaidžiantis Fredrikas „⁠REZ⁠“ Sterneris iš Švedijos ir neseniai į „NiP“ atvykęs kapitonas Alejandro „⁠alex⁠“ Masanetas iš Ispanijos.

Nepatikimas į Pasaulio čempionatą buvo lyg paskutinis lašas „NiP“ organizacijos kantrybės taurėje, mat sąstatas jau gan ilgą laiką nedemonstravo to žaidimo, kurio iš jų buvo reikalaujama. Būtent dėl prastos formos ekipa nukrito į neregėtas frančizei žemumas pasauliniame CS2 komandų reitinge. Šiuo metu „NiP“ yra vos 26-oje vietoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius