Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Kojima Productions“ žengia į filmų ir serialų industriją

Pastaruoju metu sulaukiame vis daugiau kompiuterinių žaidimų ekranizacijų – tiek gerų, tiek ir blogų, tad žinia apie Kalifornijoje kuriamą naują dukterinę kompaniją neturėtų nieko stebinti. Tačiau jei esate žaidę „Kojima“ žaidimus, žinote kad toks žingsnis bent jau iš pirmo žvilgsnio mums, kaip žiūrovams, daug žadantis.
Kojima Productions
Kojima Productions

Tikriausiai niekam nėra didelė paslaptis ar staigmena, kad Hideo Kojima, tokių kultinių žaidimų kaip „Metal Gear Solid“ ar „Death Stranding“ kūrėjas, yra gero kino bei serialų fanas (užtenka pamatyti jo „Instagram“ paskyrą...). Nors „Kojima“ studija visuomet koncentravosi į žaidimus, bet panašų, kad dabar žengiamas naujas žingsnis, ypač po paskutinių studijos leidimų sėkmės.

Vakar išleistame spaudos pranešime „Kojima“ divizijos vadovas Riley Russelas praneša, jog Kalifornijoje oficialiai veiklą pradeda naujas kompanijos skyrius. Sakoma, jog studija siekia aktyviai įsitraukti į kino, televizijos, muzikos ir kitos populiariosios kultūros kūrimą, bet taip siekia tapti dar labiau žinoma ir atpažįstama.

Iš esmės panašu, kad toks „Kojima Productions“ žingsnis yra tiesiog labai gerai apskaičiuotas verslo plėtros etapas. Kam samdyti studiją, kuri kurtų muziką tavo žaidimui, jei gali pats tokią studiją turėti? Lygiai tas pats principas galioja ir video kūrimui: žaidimuose „cut scenes“ vis dar yra labai svarbios, o daugeliui vartotojų kreipiant vis didesnį dėmesį į scenarijų, šio elemento svarba tik augs.

Kai šiuo metu „Netflix“ karaliauja „League of Legends“ projektas „Arcane“, kuris pats iš savęs būdamas puikus turinio vienetas, tik atveria duris į naujus „League of Legends“ „spin – offus“. Nereikia būti genijumi, kad suprastum, jog panašiu keliu pasukti bandys ir „Kojima“. Ir jei tik mums pristatytas turinys bus toks pat geras, kaip ir studijos žaidimas, laimėtojais galės pasijausti visos pusės.

Jei ieškote gero televizoriaus, kad galėtumėte pasižiūrėti visas į didįjį ekraną pakliuvusias žaidimų ekranizacijas – apasilankykite mūsų partnerio „Topo centras“ tinklalapyje. Ten tikrai rasite televizorių, atitinkantį jūsų poreikius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius