Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

„League of Legends“ čempiontas „Red Bull Solo Q“ sugrįžta į Lietuvą!

2020 metais Lietuvos „League of Legends“ žaidėjai gavo progą išbandyti savo jėgas pasauliniame turnyre „Red Bull Solo Q“. Tai oficialus šio žaidimo dvikovų, kuomet žaidžiama vienas prieš vieną, čempionatas – jame praėjusiais metais sudalyvavo net 80 000 žaidėjų iš daugiau nei dvidešimties pasaulio šalių. Šiemet čempionatas sugrįžta, o kartu su juo ir galimybė patekti tarp pasaulio geriausiųjų.
/ "Red Bull" nuotr.

Praėjusiame čempionate susikovė daugiau nei 800 lietuvių, iš kurių 8 pateko į nacionalinį finalą. Šis pateikė ne vieną netikėtumą ir atskleidė ne vieną talentą, tačiau Lietuvos čempionu tapo varžybų favoritas Zty (prisidengęs slapyvardžiu 1Alone). Antrąją vietą užėmė DoubleG (su trumpąja savo pseudonimo versija 2xg), o trečiąją – Yashiro.

Šiemet, kaip ir pernai, Lietuvoje „Red Bull Solo Q“ vyks trimis etapais. Pirmiausia, spalio 9 ir 16 dienomis vyks atviri atrankiniai turnyrai, į kuriuos registruotis gali visi. Abejose atrankose tilps po 1024 žaidėjus, kurie pirmieji patvirtins savo dalyvavimą likus valandai iki turnyro pradžios. Keturi stipriausi kiekvienos atrankos žaidėjai pateks į finalą, kur ir paaiškės Lietuvos čempionas.

Nacionalinis finalas vyks spalio 23 dieną. Jo laimėtojas gaus kelialapį į sekantį etapą – regioninį finalą – ir piniginį prizą, pastaruosius gaus ir antros bei trečios vietos laimėtojai.

Geriausieji regioninių finalų žaidėjai pateks į pasaulinį finalą, o pasaulio „Red Bull Solo Q“ čempionas laimės kelionę į „League of Legends All-Star“ čempionatą, kur savo jėgas galės išbandyti prieš stipriausius pasaulio žaidėjus.

Daugiau informacijos: redbull.lt/soloq

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius