Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„League of Legends Verse“ – „Kenty“ sugrįžta pilna jėga?

„Verse“ lygoje reguliarusis sezonas artėja link pabaigos. Paskutinėje transliacijoje, septintame ir aštuntame etapuose, čempionai „Kenty“ pradėjo rodyti savo tikrąją jėgą. Ar pavyks jiems patekti į pusfinalius?
„LEAGUE OF LEGENDS VERSE“ lyga
„LEAGUE OF LEGENDS VERSE“ lyga

Sekmadienį „League of Legends Verse“ lygoje sužaisti septintasis ir aštuntasis etapai. Pirmuosiuose susitikimuose „Pentagonas“ įveikė „Crab gamers“ ir užsitikrino vietą kitame turnyro etape, „Five Kings“ pralaimėjo „VRK“, o „Kenty“ sensacingai įveikė lyderius „TEAM ŽVĖRYNAS“. Praėjusio sezono čempionai ties šia pergale ilgai neapsistojo ir jau aštuntajame etape taip pat įveikė vienus iš šio sezono pirmūnų – „VRK“ teko pripažinti, jog „Kenty“ su savo pagrindine sudėtimi („Smacl3r“, „Eckas“, „Rimtuolis“, „Lyncas“, „Kenty Domas“) yra nesustabdomi. Taip pat šiame ture „Pentagonas“ nugalėjo autsaiderius „Five Kings“, o „TEAM ŽVĖRYNAS“ laimėjo prieš „Crab gamers“.

Pagal dabartinį komandų išsidėstymą „VRK“, „TEAM ŽVĖRYNAS“ ir „Pentagonas“ jau užsitikrino kelialapį į pusfinalius. Nors teoriškai „Crab gamers“ ir galėtų pavyti „Pentagonas“ komandą, tačiau tarpusavio mačuose abu susitikimus laimėjo lygos senbuvių atstovaujama ekipa. Vieninteliai „Kenty“ dar turės pakovoti, norėdami žengti toliau, kad apgintų titulą. Jeigu paskutiniuose etapuose „Kenty“ nelaimi nei vieno susitikimo, o „Crab gamers“ laimi visus savo žaidimus, praeito sezono čempionų kelias baigsis dar grupės etape. Jei „Crab gamers“ ir „Kenty“ sugebės laimėti po vieną susitikimą, abi ekipos žais „tiebreaker“ mačą, nes šių ekipų tarpusavio rezultatas 1:1. Vis dėlto „Kenty“ gali laimėti abu trečiadienio susitikimus ir nepalikti šansų lygos naujokams prasibrauti į atkrintamąsias varžybas.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./League of Legends VERSE esporto lygos finalas
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./League of Legends VERSE esporto lygos finalas

Taip pat jau yra aišku, jog reguliaraus sezono nugalėtojas spręsis paskutinės transliacijos metu – „Kenty“ pavyti „VRK“ ir „TEAM ŽVĖRYNAS“ nebegali, nes šios komandos turi po šešias pergales, o tarpusavyje dar nežaidė. Tai reiškia, kad viena iš šių ekipų turės bent septynias pergales, o „Kenty“ teoriškai gali turėti daugiausiai šešias. „Pentagonas“ gali užimti pirmąją vietą tik tuo atveju, jeigu kartu su „TEAM ŽVĖRYNAS“ turės po septynias pergales, tačiau tuo atveju reikės „tiebreaker“ scenarijaus. Šiuo metu didžiausius šansus tapti reguliaraus sezono nugalėtojais turi „VRK“, nes jiems laimėjus prieš „TEAM ŽVĖRYNAS“ bei prieš „crab gamers“, jie būtų pirmi, nes laimėjo abu mačus prieš vienintelius teoriškai juos galinčius pavyti „Pentagonas“. Tuo pačiu metu panašius šansus turi ir „TEAM ŽVĖRYNAS“ – jiems laimėjus prieš „VRK“ bei „Pentagonas“ nebus jokio „tiebreaker“ šanso, kuriame ši ekipa liktų antra.

Viską apibendrinus galime sakyti, kad „League of Legends Verse“ pusfinalių dalyviai yra beveik aiškūs, tik „Crab gamers“ gali sukurti stebuklą ir išmesti „Kenty“, o dėl galutinio „Verse“ turnyrinės lentelės sąstato kiekvienai komandai dar teks pakovoti trečiadienį.

Turnyrinė lentelė
Turnyrinė lentelė



Paskutinę reguliaraus sezono „League of Legends Verse“ lygos transliaciją stebėkite trečiadienį 20:00 „Esports namai“ „Twitch“ kanale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius