Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„League of Legends Verse“ sezonas įsibėgėja – kas pateks į pusfinalius?

Po praeito sekmadienio transliacijos sužaisti keturi iš dešimties etapų „Verse“ lygoje. Pasiekus sezono vidurį jau galima spręsti apie tai, kas stipriausi, o kam dėl vietos atkrintamosiose varžybose teks gerokai pasistengti.
„LEAGUE OF LEGENDS VERSE“ lyga
„LEAGUE OF LEGENDS VERSE“ lyga

Jau pirmuosiuose etapuose į priekį turnyrinėje lentelėje išsiveržę naujokai „VRK“ bei „TEAM ŽVĖRYNAS“ savo tempo nežada mažinti – šiuo metu jie atitinkamai užima pirmąją ir antrąją vietas bendroje įskaitoje. „VRK“ dar nepatyrė nei vieno pralaimėjimo, o „TEAM ŽVĖRYNAS“ suklupo tik vieną kartą. Trečiąja vieta dalinasi iš praeito sezono gerai žinomi „Pentagonas“ bei „Kenty“, turintys po dvi pergales ir du pralaimėjimus. Nors „League of Legends Verse“ čempionai „Kenty“ šiuo metu neatrodo puikios formos, tačiau kol kas žaidžiama nepagrindine komandos sudėtimi, o taip pat jiems jau ir teko susidurti su šio sezono lyderiais. Deja, turnyrinės lentelės apačioje taip pat yra dvi naujokų ekipos – „crab gamers“ su viena pergale per keturis etapus bei „Five Kings“, kurie nelaimėjo dar nei karto.

Penktajame etape spręsis, ar nesuklups „VRK“ ir neleis pasivyti bei aplenkti jų komandai „TEAM ŽVĖRYNAS“, nes jos abi susitiks būtent šią savaitę. Taip pat laukia mūšis dėl trečios vietos, nes pirmą kartą tarpusavyje kovos „Kenty“ bei „Pentagonas“ – komandos, pažįstančios viena kitą iš ankstesnio „Verse“ sezono. Šiame etape dar sužinosime, ar pavyks „Five Kings“ nugalėti „crab gamers“ ir pakilti iš turnyrinės lentelės dugno.

Šį trečiadienį (12.01) vyks penktasis ir paskutinis lygos pirmojo rato etapas bei komandos pradės antruosius tarpusavio susitikimus šeštajame etape.

„League of Legends Verse“ lygos transliaciją stebėkite trečiadienį nuo 19 valandos „Esportsnamai“ „Twitch“ kanale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius