-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Legendinis „coldzera“ grįžta žaisti į gimtinę

Legendinis Brazilijos žaidėjas Marcelo „coldzera“ Davidas po ne ilgos pertraukos sugrįžta į CS:GO sceną. 27-erių šaulys jungiasi prie savo gimtinės komandos 00Nation.
Marcelo „coldzera“ Davidas
Marcelo „coldzera“ Davidas / „Twitter“ @zerozeronation nuotr.

Dukart 2016-ais ir 2017-ais per savo karjerą pripažintas geriausiu pasaulio žaidėju „coldzera“ pastaruoju metu daugiau praleido ant atsarginių suolelių – 2021 metų vidury FaZe Clan komandoje jį pakeitė Olofas „olofmeister“ Kajbjeris. Vėliau brazilą pasikvietė Complexity, tačiau su jais „coldzera“ praleido vos mėnesį.

Keletas šaltinių skelbė, jog „coldzera“ planuoja susijungti su savo buvusiais komandos draugais Gabrieliu „FalleN“ Toledo, Fernando „fer“ Alvarenga ir Lincolnu „fnx“ Lau, su kuriais žaidė legendiniuose SK Gaming ir laimėjo ne vieną skambų titulą, tarp kurių ir dvi Major taurės.

Vis dėlto brazilas pasirinko 00Nation, kuriuose surinktas jaunas kolektyvas. Komanda visai neseniai atsisveikino su broliais Tellesais („HEN1“ ir „LUCAS1“), taip pat įvairūs šaltiniai skelbia, kad juos greitu metu paliks ir Vito „kNgV“ Giuseppe. Kaip skelbiama, šie žaidėjai padarė vietas komandoje „coldzera“ bei Santino „try⁠“ Rigalui ir Mario „⁠malbsMd⁠“ Samayoa. Šie du jaunieji brazilai savo pastarosiose komandose ypač spindėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius