Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Legendinis „pasha“ sugrįš į MMA ringą

Viena žymiausių Lenkijos CS:GO žvaigždžių Jaroslawas „pasha“ Jarcabkowskis antrąkart savo karjeroje žengs į MMA ringą „octagon“.
Turnyro plakatas
Turnyro plakatas / „pasha“ Twitter nuotr.

Lenkijos CS:GO žaidimo legenda „pasha“ jau yra kovęsis pagal UFC taisykles - lygiai prieš metus jam teko grumtis su kitu garsiu lenkų soc. tinklų veikėju Michalu „Owca WK“ Owczarzaku. Tuomet buvęs AWP snaiperis šventė pergalę antrajame raunde pasiuntęs savo varžovą į nokautą.

Šįkart Jarcabkowskio priešininku bus daugiau patirties turintis kovotojas Marcinas Dubielis, kuris savo sąskaitoje jau turi 6 pergales iš aštuonių kovų. Dubielis yra Lenkijos soc. tinklų žvaigždė, „instagram“ paskyroje turintis beveik du su puse milijono sekėjų.

Jau dabar kyla aršios diskusijos kas yra šios kovos favoritas - bukmekeriai prognozuoja „pasha“ pergalę, tačiau daug kas pastebi, jog balsavime kas laimės daug esporto entuziastų aklai balsuoja už buvusią Counter Strike legendą.

Įdomus faktas, jog „High League 6“ lygos kova vyks Lenkijos miesto Katovicų „Spodek“ arenoje, kurioje šiuo metu vyksta „Intel Extreme Masters Katowice 2023“ CS:GO čempionatas. Būtent čia 2014-ais „pasha“ su „Virtus.pro“ laimėjo savo „Major“ čempionų titulą.

Jarcabkowskis prieš Dubielį kausis šių metų kovo 18. Maksimalus leistinas kovotojų svoris - 79,5kg.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius