Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Lietuvių komandos ESEA – kova dėl atkrintamųjų

ESEA CS:GO 36 sezonas jau juda į pabaigą. Komandoms liko paskutinė savaitė įrodyti, kad jos yra vertos žaisti atkrintamosiose ir keliauti į aukštesnius divizionus. Apžvelgiame lietuvių komandų praėjusią savaitę ir galimą situaciją dėl atkrintamųjų.
CS:GO žaidėjas
CS:GO žaidėjas / 123RF.com nuotr.

Main division

Main divizione į atkrintamųjų etapą patenka 32 komandos. Atkrintamosios vyksta dvigubos eliminacijos principu. 8 geriausios komandos pateks į Advanced divizioną.

29. Timechasers 8:5 (praėjusią savaitę 7:4)

„Timechasers“ praėjusią savaitę sužaidė du žaidimus. Pirmajame susitikime su „CliqueGG“ komanda, lietuviai laimėjo 16:12. Antrasis mačas, rečiau žaidžiamame „Vertigo“ žemėlapyje, „Timechasers“ komandai sekėsi ne taip gerai. Pralaimėta prieš „4Elements Esports“ rezultatu 12:16.

Kitą savaitę lietuvių laukia du susitikimai, kuriuose spręsis likimas dėl atkrintamųjų. Laimėję abu mačus, „Timechasers“ turėtų garantuotą vietą atkrintamosiose. Nors vieną pralaimėjus situacija tampa žymiai sudėtingesnė ir lietuvių likimą spręs kitų komandų rezultatai.

Intermediate division

Intermediate divizione į atkrintamųjų etapą patenka 64 komandos. 31 komanda pateks į Main divizioną, o geriausia komanda – tiesiai į Advanced.

119. AVANTIURA 6:8 (praėjusią savaitę 6:6)

„AVANTIURA“ praėjusią savaitę po įtemptos dvikovos pralaimėjo prieš „Babos Gaming“ 14:16. Kitame mače lietuviai gavo techninį pralaimėjimą.

Komanda jau nebeturi galimybių patekti į atkrintamąsias, bet išsaugos vietą Intermediate divizione kitam sezonui.

Open division

Open divizione į atkrintamųjų etapą patenka 256 komandos. Geriausia komanda patenka tiesiai į Advanced divizioną. 2 – 16 vietas užėmusios komandos kitame sezone galės žaisti Main, o 9 – 64 vietas užėmusios – Intermediate divizionuose.

56. FK Ekranas 11:4 (praėjusią savaitę 8:4)

Įspūdinga savaitė „Ekrano“ komandai. Gautas techninis laimėjimas prieš „The Revolts“. Kiti du mačai taip pat buvo laimėti rezultatais 16:8 ir 16:9.

„Ekranas“ užsitikrino vietą atkrintamosiose. Jiems liko paskutinis mačas prieš „Ankara Messi“ komandą, kuriuo jie galės iškovoti lengvesnius oponentus kitame etape.

59. creep gaming 10:3 (praėjusią savaitę 9:3)

„Creep gaming“ laimėjo dar vieną mačą ir taip pat užsitvirtino vietą atkrintamosiose. Lietuviams ateinančią savaitę liko sužaisti 3 žaidimus, kuriuose jie stipriai gali pasigerinti savo pozicijas einant į atkrintamąsias.

112. Ramiakai 10:5 (praėjusią savaitę 7:5)

Puikią seriją demonstruoja ir „Ramiakai“. Gavę techninį laimėjimą lietuviai praėjusią savaitę laimėjo dar du mačus ir pratęsė savo pergalių seriją iki 6. Sezone jiems liko 2 susitikimai, kuriais jie galės garantuoti pozicijas atkrintamosioms varžyboms.

289. ASD123 8:6 (praėjusią savaitę 6:6)

„ASD123“ savaitę pradėjo techniniu laimėjimu prieš „HelloMates“. Kitame mače lietuviai sutriuškino „Fate Walkers Esports“ 16:3. Komandai liko 3 mačai ir realios galimybės įšokti į atkrintamųjų traukinį.

325. reOs 7:7 (praėjusią savaitę 5:7)

„ReOs“ yra turbūt viena daugiausiai pratęsimų žaidžianti komanda lygoje. Jau ketvirtą kartą žaidę pratęsimą lietuviai sugebėjo jį išplėšti 25:23. Kitame mače „reOs“ nugalėjo „OCB Main“ 16:13. Komanda turi nebent teorines galimybes patekti į atkrintamąsias, net jei laimėtų abu kitos savaitės mačus.

429. Timechasers Academy 6:8 (praėjusią savaitę 6:6)

„Timechasers Academy“ praėjusią savaitę dviem pralaimėjimais užkirto sau kelią į kitą etapą. 8:16 pralaimėta „MRRED“ ir po pratęsimo pralaimėta „PathWayEK“ – 16:19.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius