-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvių komandos ESEA – reguliaraus sezono pabaiga

Baigėsi ESEA lygos 36 reguliarusis sezonas. Jame dalyvavusios lietuvių komandos pasirodė tikrai stipriai ir atkrintamųjų varžybų etape matysime net 6 tautiečių komandas. Apžvelgiame paskutiniosios savaitės rezultatus ir komandų galimybes atkrintamosiose.
eseaaaa
CS:GO žaidėjas / 123RF.com nuotr.

Main division

Main divizione į atkrintamųjų etapą patenka 32 komandos.

13. Timechasers 11:5 (praėjusią savaitę 8:5)

Puiki sezono pabaiga „Timechasers“. Laimėti paskutiniai trys susitikimai leido komandai užsitikrinti aukštą vietą einant į atkrintamąsias. Lietuviams reikės laimėti dvi serijas iš eilės norint patekti į Advanced divizioną, kas būtų didžiulis pasiekimas organizacijai.

Intermediate division

Intermediate divizione į atkrintamųjų etapą patenka 64 komandos.

137. AVANTIURA 6:10 (praėjusią savaitę 6:8)

Kitam sezonui vietą divizione išlaikiusi ir galimybių į atkrintamąsias patekti neturėjusi „AVANTIURA“ nežaidė paskutinių sezono mačų ir gavo du techninius pralaimėjimus.

Open division

Open divizione į atkrintamųjų etapą patenka 256 komandos.

84. creep gaming 11:5 (praėjusią savaitę 10:3)

„Creep gaming“ sezono gale nesugebėjo pasikelti savo pozicijų prieš atkrintamąsias. Gautas techninis pralaimėjimas prieš „ECONIC“, nesunkiai nugalėta komanda „Bread“ 16:1 ir pratęsimo reikalavęs pralaimėjimas prieš „Challenger“ 16:19. „Creep gaming“ į atkrintamąsias išeina kaip aukščiausiai esanti lietuvių komanda, jiems potencialiai teks lengviausias oponentas ir geros galimybės žygiuoti toli.

116. FK Ekranas 11:5 (praėjusią savaitę 11:4)

„Ekranasׅ“ taip pat nepasikėlė pozicijos ir vieninteliame savaitės mače nusileido „Ankara Messi“ komandai 7:16. Lietuviai turės puikias galimybes laimėti kelialapį į Intermediate divizioną.

136. Ramiakai 10:6 (praėjusią savaitę 10:5)

„Ramiakai“ paskutiniame sezono mače po labai ilgos kovos nusileido „Swelders Devil“ 20:22. Visgi anksčiau pasiekto rezultato komandai užteko, kad galėtų pasirodyti atkrintamosiose.

198. ASD123 10:6 (praėjusią savaitę 8:6)

„ASD123“ paskutinius du mačus gavo techninius laimėjimus ir taip užsitikrino vietą atkrintamosiose. Dėl daugelio apylygių dvikovų lietuviai užėmė žemesnę poziciją ir jiems potencialiai teks sudėtingesnis varžvas nei „Ramiakams“. Visgi galimybės patekti į aukštesnį divizioną tikrai nėra mažos.

241. reOs 9:7 (praėjusią savaitę 7:7)

Įspūdinga penkių pergalių serija ir per plauką iškovotas bilietas į atkrintamąsias. Puikiai žaidę lietuviai po dviejų pergalių praėjusią savaitę gaus galimybę patekti ir į aukštesnį divizioną. Nors oponentas potencialiai bus stiprus, „reOs“ gali pratęsti savo pergalių seriją dar dviem laimėjimais. Kodėl gi ne?

342. Timechasers Academy 8:8 (praėjusią savaitę 6:8)

„Timechasers Academy“ jau neturėjo galimybių patekti į atkrintamąsias, bet sugebėjo gražiai užbaigti sezoną dviem pergalėmis. „Sausai“ 16:0 rezultatu laimėta prieš „Vesa Team“ ir gautas techninis laimėjimas prieš „TEAM HELLHOUNDS“. Akademijos žaidėjai šiame sezone tikrai neblogai pasirodė, tad kitame sezone lauksime jų dar geresnio žaidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius