Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos CS:GO scena atgims? „FACEIT“ partneriais tapo „Timechasers“

Vasario mėnesį dviejų metų sukaktį švęsianti lietuvių įkurta elektroninio sporto organizacija „Timechasers“ tapo oficialiais „FACEIT“ platformos partneriais Lietuvoje!
FACEIT
FACEIT / Organizatorių nuotr.

„FACEIT“ – pirmaujanti nepriklausoma esporto žaidimų platforma, skirta PvP (žaidėjas prieš žaidėją) žaidėjams, turinti daugiau nei 8 milijonus vartotojų ir atliekanti 12 milijonų žaidimų sesijų kiekvieną mėnesį. Ši platforma siekia plėsti esporto ekosistemą, siūlydama visų lygių žaidėjams konkuruoti savo mėgstamuose žaidimuose. „FACEIT“ yra vieta, kur žaidėjai gali rasti sau draugų, komandos narius bei pradėti savo karjerą esporte.

Organizatorių nuotr./FACEIT
Organizatorių nuotr./FACEIT

„Timechasers“ nuo šiol vadinsis „TCE“ (Timechasers Events), o savo debiutą pradės „Hub'ų“ organizavimu. Bus įkurtos 3 divizijos (S, A ir B), į kurias pateks tik tam tikrus reikalavimus arba pajėgumą atitinkantys žaidėjai. Kiekvieną mėnesį bus žaidžiama renkant taškus turnyrinėje lentelėje, o kiekvieno mėnesio pabaigoje žaidėjai bus apdovanojami prizais arba patekimu į aukštesnę diviziją.

Lietuviai turės užtikrintą vietą į FPL-C kvalifikaciją kiekvieną mėnesį

Bene svarbiausias tikslas bus persikvalifikuoti iš A divizijos ir būti pirmoje S divizijoje, nes tai atvers kelią į visų geidžiamą „FPL-C“ kvalifikaciją (FACEIT Pro League – Challengers), po kurios lieka tik vienas žingsnis iki pačios aukščiausios lygos – „FPL“. Kadangi visos divizijos bus skirtos tik lietuviams, tai kiek palengvins kelią iki „FPL-C“.

Taip pat, „TCE“ žada Lietuvos žaidėjus nustebinti įvairiais turnyrais ir lygomis su išskirtiniais ir patraukliais formatais artimiausiu metu.

„Tapti FACEIT partneriais mums – didelis pasiekimas. Džiaugiuosi, kad galėsime ženkliai prisidėti prie CS:GO žaidimo esporto infrastruktūros Lietuvoje. Tikiuosi su komanda per šiuos metus sugebėsime įgyvendinti užsibrėžtus tikslus, o kiekvieną mėnesį ne tik gerinti varžybų kokybę, bet ir didinti prizinius fondus“, – apie partnerystę pasakojo „Timechasers“ įkūrėjas, Julius Parnavas.

Pirmasis sezonas prasidės jau vasario 1 dieną, daugiau informacijos rasite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius