-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos esporto kupinas savaitgalis: visa informacija apie savaitgalio turnyrus ir jų transliacijas

Šį savaitgalį vyksta labai daug įvairių lietuviškų turnyrų ir jų transliacijų. Tam, kad nepasimestumėte ir rastumėte visas transliacijas, pateikiame trumpą gidą, kur galėsite rasti sau įdomų esporto turnyrą šiam savaitgaliui.
Kompiuteriniai žaidimai
Kompiuteriniai žaidimai / 123RF.com nuotr.

„InfoShow’21 Lan Party”

„InfoShow Lan Party“ šiemet vyks nuotoliniu būdu. Įvariuose turnyruose žaidėjai galės dalyvauti tiek penktadienį, tiek šeštadienį. Transliacijos planuojamos tik dviejų disciplinų: CS:GO ir League of Legends. CS:GO transliaciją penktadienį nuo 19:00 galima bus stebėti InfoShow Twitch ir Esports namai Facebook profiliuose. „League of Legends“ transliacija prasideda šeštadienį 19:00 InfoShow „Twitch“ kanale.

„CS:GO Schools Challenge“

Lietuvos mokyklų iššūkis jau artėja į pabaigą. Geriausios turnyro komandos šeštadienį susitiks finaliniame mače, kurį stebėti bus galima Esports Namai „Twitch“ ir „Facebook“ profiliuose jau 16 valandą. Varžybas stebėti padės komentatorius Laisvūnas.

„MIDI Lan Party“

Trokštantys pasivaržyti savo mylimuose žaidimuose taip pat kviečiami į MIDI turnyrų maratoną. CS:GO, „League of Legends“ ir daug kitų žaidimų turnyrų penktadienį ir šeštadienį neleis nuobodžiauti, o geriausiai pasirodžiusius organizatoriai apdovanos prizais.

„Red Bull Campus Clutch“

Savaitgalį užbaigs aukščiausio lygio VALORANT universitetų turnyras, kurio nugalėtojai atstovaus Lietuvą Pasauliniame čempionate. Taip pat jie laimės savo universitetui naujutelaitį „gaming-hub“ kompiuterių kambarį, o Pasauliniame čempionate turės galimybę laimėti net 20 000 eurų prizą. Finalinę transliaciją bus galima stebėti sekmadienį nuo 18 valandos Esports Namai „Twitch“ paskyroje arba 15min.lt portale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius