-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos futbolo federacija paskelbė atranką į „UEFA eEuro 2021“ čempionatą

UEFA eEuro 2020 sulaukė didžiulio susidomėjimo tiek Europoje, tiek Lietuvoje. Atsižvelgę į pirminę projekto sėkmę, UEFA patvirtino, kad turnyras antrą kartą grįš 2021 m., o jo finalas planuojamas kitų metų vasarą Londone.
Lietuvos efutbolo rinktinė PES žaidime
Lietuvos efutbolo rinktinė PES žaidime / LFF nuotr.

Turnyre varžysis visos 55 UEFA narių asociacijos, kurios savo komandas pradės rinktis lapkričio mėnesį vyksiančiose atrankose.

„UEFA eEuro suteikė futbolo entuziastams galimybę atstovauti savo šaliai didžiausioje scenoje, o visos konkuruojančios komandos sieks pakartoti pergalingą Italijos kelią.

UEFA eEURO buvo neabejotinai sėkmingas – daugiau nei 15 milijonų žmonių stebėjo varžybų medžiagą UEFA platformose. Pastaruosius kelerius metus pastebėjome didžiulį virtualaus futbolo populiarumo augimą, o eEURO 2021 ir toliau suteiks mums galimybę susisiekite su naujais ir esamais nacionalinės komandos futbolo gerbėjais.

Partnerystė su UEFA ir EURO 2020 turnyras yra didelis laimėjimas mūsų bendruomenei ir naujiems vartotojams, kurie visus metus ieško šviežio turinio“, – sakė UEFA rinkodaros direktorius Guy-Laurentas Epsteinas.

LFF esporto vadovas Edgaras Abromavičius teigė, jog eEuro 2020 įgyta patirtis tapo neįkainojama rinktinės žaidėjams, o prieš būsimą turnyrą pabrėžė, jog tikslai – dar aukštesni.

LFF nuotr./Lietuvos efutbolo rinktinė PES žaidime
LFF nuotr./Lietuvos efutbolo rinktinė PES žaidime

„eEuro 2020 kelionė buvo labai sėkminga. Turime potencialiai pajėgią komandą, kuri gali siekti patekimo į finalinį turnyro etapą. Edgaras su Donatu puikiai atstovavo Lietuvos esporto rinktinę Europos elite, tad „kartelė“ yra iškelta tikrai aukštai.

Šįmet tikslai dar aukštesni, jau suprantame, kokio tai lygio turnyras ir turime patirties žaidžiant prieš stipriausias Europos nacionalines rinktines. Tikimės, kad Lietuvos PES bendruomenė entuziastingai įsitrauks į rinktinės atrankos turnyrus ir galėsime išsirinkti geriausius žaidėjus. Taip pat, tai yra puiki proga mūsų šalies žaidėjams, pasirodyti prieš UEFA Čempionų lygos klubų esporto trenerius ir skautus.“, – teigė LFF esporto vadovas E. Abromavičius.

Registracija į Lietuvos esporto rinktinės atranką rasite paspaudę šią nuorodą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius