Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Logitech“ pristato ergonomiškus „Wave Keys“, užtikrinančius didesnį darbuotojų komfortą ir gerovę

Šiandien „Logitech“ pristatė „Wave Keys“ ir „Wave Keys for Business“ – belaidę ergonomišką klaviatūrą, sukurtą vartotojams patogiai ir gerai jaustis dirbant prie darbo stalo tiek namuose, tiek biure.
„Logitech Wave Keys“
„Logitech Wave Keys“ / "Logitech" nuotr.

„Logitech Wave Keys“
Kadangi šiandien vis daugiau laiko praleidžiama prie kompiuterio, ergonominių sprendimų poreikis per pastaruosius septynerius metus išaugo 4,6 %, teigiama „RationalStat“ rinkos ataskaitoje. Atsižvelgdama į šį didėjantį poreikį, „Logitech“ sukūrė „Wave Keys“ – kompaktišką unikalios bangos formos klaviatūrą, kuri palengvina teksto rinkimą iš karto, todėl nereikia priprasti prie naujo įrenginio. Be to, klaviatūra turi paminkštintą delnų atramą, kuri užtikrina natūralią riešų padėtį visą darbo dieną.

„Tikime, kad kiekvienas nusipelno gerai jaustis darbo dienos pabaigoje, todėl ėmėmės kurti darbo vietos reikmenis, kurie būtų ne tik patrauklūs ir patogūs, bet ir ergonomiški“, – sakė Art O'Gnimh, „Logitech“ pagrindinės asmeninės darbo vietos skyriaus generalinis direktorius. „Wave Keys“ darbo vietos gerovė yra pati svarbiausia, todėl jos dizainas pagrįstas moksliniais tyrimais ir patvirtintas žymiausių ergonomikos specialistų.“

Unikali bangos forma užtikrina maksimalų komfortą
Unikali „Wave Keys“ bangos forma suteikia rankoms, riešams ir dilbiams natūralią teksto rinkimo padėtį, o integruota paminkštinta delnų atrama suteikia papildomą riešo atramą visą dieną.

"Logitech" nuotr./„Logitech Wave Keys“
"Logitech" nuotr./„Logitech Wave Keys“

„Easy-Switch“ ir kelių operacinių sistemų suderinamumas
Ši su įvairiomis operacinėmis sistemomis suderinama klaviatūra per „Bluetooth®“ arba pridedamą „Logi BOLT“ imtuvą, skirtą didesniam saugumui užtikrinti, vienu metu jungiasi prie trijų įrenginių, pvz., „Mac“, asmeninio kompiuterio ir „iPad“, ir lengvai persijungia tarp jų vienu mygtuko paspaudimu. Norėdami, kad dienos prie darbo stalo būtų sklandesnės, naudotojai gali pritaikyti savo patirtį naudodamiesi „Logi Options+“ programėle ir priskirti produktyvumo sparčiuosius klavišus, pvz., „Netrukdyti“, kad visą dieną susikaupę dirbtumėte, ir sukurti išmaniuosius veiksmus, taupančius laiką ir užtikrinančius sklandų darbą, įskaitant vienu paspaudimu nustatomą rytinę rutiną, kuri padeda lengvai pradėti dieną, ir atsipalaidavimo laiką, užtikrinantį per dieną nusipelnytą poilsį.

„Logitech ERGO“ serijos naujiena
„Wave Keys“ – tai naujausias „Logitech“ ERGO Serijos, kartu su „Lift Vertical Ergonomic Mouse“ ir kitais gerovei darbo vietoje užtikrinti skirtais produktais, priedas, kuris atitinka bendrovės į žmogų orientuotą ir mokslu pagrįstą požiūrį į produktų kūrimą ir patirtį. Klaviatūra buvo kruopščiai sukurta atlikus naudotojų bandymus, įskaitant ir bandymus atliktus „Logitech „Ergo Lab“, ir turi „US Ergonomics“ patvirtinimo antspaudą.

Galvojant apie ekologiją
„Wave Keys“ sukurta laikantis „Logitech“ tikslo kurti produktus, kurie gerina žmonių gyvenimą. Tai reiškia, kad priimant kiekvieną dizaino sprendimą reikia atsižvelgti į poveikį aplinkai ir socialinį poveikį. „Wave Keys“, kaip ir kiti „Logitech“ gaminiai, turi anglies dioksido neutralumo sertifikatą, o popierinė pakuotė gaminama iš FSC™ sertifikuotų miškų ir kitų kontroliuojamų šaltinių. „Wave Keys“ plastikinių dalių sudėtyje yra sertifikuoto po vartojimo perdirbto plastiko, kuris suteikia antrą gyvenimą nebenaudojamam plastikui iš senos buitinės elektronikos – 61 proc.

"Logitech" nuotr./„Logitech Wave Keys“
"Logitech" nuotr./„Logitech Wave Keys“

„Wave Keys for Business“ – įmonėms, kurioms rūpi darbuotojų gerovė
Darbuotojų gerovei pirmenybę teikiančioms įmonėms „Wave Keys for Business“ pristato naują ergonomišką klaviatūrą, idealiai tinkančią darbuotojams, kurie rūpinasi savo kūno sveikata ir ieško klaviatūros, kuria būtų patogu iškart rinkti tekstą. Klaviatūroje įdiegta „Logi Bolt“ saugi belaidžio ryšio technologija, leidžianti IT komandoms masiškai diegti patogią, lengvai naudojamą klaviatūrą visiems darbuotojams visame pasaulyje, teikiant pasaulinį klientų aptarnavimą „Windows“, „MacOS“, „Chrome OS“ ir kitoms pirmaujančioms operacinėms sistemoms.

„Wave Keys for Business“ įdiegta „Logi Bolt“ belaidžio ryšio technologija, užtikrinanti patikimą ryšį net ir perpildytose belaidžio ryšio aplinkose, ir sukurta taip, kad atitiktų vis griežtesnius šiuolaikinius įmonių saugumo standartus. IT specialistai per „Logitech Sync“ gali nuotoliniu būdu stebėti klaviatūras ir užtikrinti, kad jų komandos įrenginiai būtų tvarkingi ir atnaujinami. Programėlę „Logi Options+“ taip pat galima masiškai diegti darbuotojams ir pritaikyti naudotojo patirtį, įskaitant pasikartojančių užduočių supaprastinimą naudojant „Smart Actions“ arba konfigūruojant klaviatūros nuorodas.

Kaina ir prieinamumas
„Wave Keys“ bus galima įsigyti 2023 m. spalio 13 d. svetainėje logitech.com ir mažmeninės prekybos tinkluose. Siūloma mažmeninė kaina – 79,99 EUR.

„Wave Keys for Business“ bus galima įsigyti svetainėje www.logitech.com ir per įgaliotuosius perpardavėjus nuo 2023 m. lapkričio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius