Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Madrido „Real“ komandos žvaigždė: CS:GO žaidime jaudinuos labiau nei aikštėje

Madrido „Real“ ekipos atraminis saugas brazilas Casemiro teigia, jog „Counter-Strike: Global Offensive“ žaidime jis nervinasi žymiai labiau nei futbolo aikštėje.
Casemiro
Casemiro / 123RF.com nuotr.

29-erių brazilas nuo pat prisijungimo prie Madrido „Real“ 2013 metais yra vienas pagrindinių žaidėjų, tačiau Casemiro už aikštės ribų mėgsta zulinti įgūdžius ir CS:GO žaidime.

Žinant tai, koks populiarus yra CS:GO Brazilijoje, Casemiro potraukis jam stebinti neturėtų. Tačiau stebėtina tai, jog, žaidėjo teigimu, jis žaisdamas šią pirmojo asmens šaudyklę jaudinasi žymiai labiau nei rungtyniaudamas futbolo aikštėje prieš dešimtis tūkstančių fanų.

„Žinoma, futbolo aikštėje esi žymiai arčiau žmonių ir kai nesiseka, tavo adresatu gali pasipilti daug įžeidimų, – Ispanijos sporto dienraščiui „Marca“ kalbėjo Casemiro. – Bet žaisdamas „Counter-Strike“ jaudinuos daug labiau nei žaisdamas „Bernabeu“ stadione, nes čia mane gyvai stebi krūvos gerbėjų.“

Kalbėdamas apie savo žaidimo stilių, Brazilijos futbolininkas savo rolę CS:GO žaidime palygino su užimama pozicija aikštėje.

„Aš esu iš tų žaidėjų, kuriem velniškai nepatinka pralaimėti. Bandžiau žaisti kaip puolėjas ar krašto saugas, tačiau mano statistika buvo prasta. Aikštėje atraminis saugas turi padėti savo komandos draugams. Taip žaidžiu ir CS:GO.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius