Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Mėgstamiausi įžymybių kompiuteriniai žaidimai

Žvaigždės - tokie pat žmonės kaip ir mes, nors, rodos, kartais tai šiek tiek pamirštame. Leisti laisvalaikį žaidžiant kompiuterinius žaidimus yra milijonų žmonių kasdienybė. Šiame tekste peržvelgsime žvaigždes ir jų mėgiamiausius žaidimus.
Henry Cavill seriale „Witcher“. „PC Gamer“ nuotrauka.
Henry Cavill seriale „Witcher“. „PC Gamer“ nuotrauka.

HENRY CAVILL

Kai buvo paskelbta, kad Henry Cavill įkūnys raganių Geraltą, pasigirdo daug skeptiškų nuomonių – mano nuomone, visiškai nepelnytų. Tačiau aktorius yra tobulas pasirinkimas, jis yra didelis „Witcher 3“ bei Andrzej Sapkowski knygų fanas. Ironiška, tačiau kaip tik dėl to, jog mėgo originaliąją Andrzej Sapkowski „Raganiaus“ versiją, galiausiai aktorius paliko „Netflix“ kuriamą serialą.

Henry Cavill pats susikonstravo savo asmeninį kompiuterį, yra išreiškęs norą vaidinti protagonistą galimoje „Red Dead Redemption“ ekranizacijoje, bei mėgsta žaisti ir kitus žaidimus – „Warhammer“ bei „Overwatch“.

Henry Cavill / Universal Pictures International nuotr.
Henry Cavill / Universal Pictures International nuotr.

DAVID HARBOUR

„Stranger Things“ žvaigždė pasakojo, kad vienu metu buvo praktiškai pametęs protą dėl puikiai visiems žinoma „MMORPG“ – „World of Warcraft“. Vyras žaidė už nakties elfų (angliškai „night – elf“), karį, kurį buvo pavadinęs vardu Norad. Dar 2005 metais vyras buvo taip intensyviai įsitraukęs į žaidimą, kad daugiau niekam neskyrė laiko. Galiausiai, pripažinęs, kad meilė „World of Warcraft“ darosi nebesveika, jis perėjo prie „Sims“.

David Harbour. „IMDB“ nuotrauka.
David Harbour. „IMDB“ nuotrauka.

SNOOP DOGG

Reperis žinomas dėl savo meilės „Call of Duty“ serijai, jo modelį galime sutikti keliuose šiois serijos žaidimuose, o viename net skamba jo balsas.

Snoop Dogg taip pat transliuoja savo žaidimus, nors čia neapsiėjo ir be įvairių komiškų nutikimų: vieną kartą savaitę transliavo vaizdą be garso, kitą kartą iš pykčio išjungė žaidimą, bet transliacija liko įjungta dar 7 valandoms.

Snoop Dogg Super Bowl renginyje prieš keletą savaičių pasirodė su FaZe Clan grandinėle
Snoop Dogg Super Bowl renginyje prieš keletą savaičių pasirodė su FaZe Clan grandinėle

ROBERT PATTINSON

Naujasis Betmenas pasirodo yra „Final Fantasy VII“ fanas. Pokalbyje su kolege Zoe Kravitz jis gan beviltiškai bandė supaprastintai pateikti „Final Fantasy VII“ siužetą. Vyras bandė paaiškinti, kas yra Tifa ir Aerith bei kaip nuliūdo dėl Aerith mirties – sakėsi net nubraukęs ašarą.

„Scanpix“ nuotr./Robertas Pattinsonas vaidina „Betmeną“, 2022
„Scanpix“ nuotr./Robertas Pattinsonas vaidina „Betmeną“, 2022

JACK BLACK

Aktorius, komikas ir muzikantas Jack Black yra tikras kompiuterinių žaidimų fanas ir net turi savo žaidimą „Brütal Legend“, kuris puikuojasi 9 iš 10 balų įvertinimu „Steam“ platformoje.

Jack Black ne kartą yra pasakojęs, kad mėgsta tokius žaidimus kaip „Five Nights at Freddy's“ seriją ir netgi turi specialią, žaidimams skirtą, kėdę.

Jack Black. „Rotten Tomatoes“ nuotrauka.
Jack Black. „Rotten Tomatoes“ nuotrauka.

DOMINIC MONAGHAN IR BILLY BOYD

Hobitus Merį ir Pipiną legendinėje „Žiedų valdovo“ trilogijoje įkūniję aktoriai tikrai mėgsta du dalykus: „League of Legends“, maistą (vis dėlto, juk hobitai) ir šnekučiuotis apie šį bei tą. Pandemijos metu atrastas hobis virto tinklalaide, o Frodas Elijah Wood taip pat buvo pakviestas sužaisti porą mačų.

Dominic Monaghan kaip hobitas Meris. „Looper“ nuotrauka.
Dominic Monaghan kaip hobitas Meris. „Looper“ nuotrauka.

MILA KUNIS

Pasirodo, jog ir ši Holivudo žvaigždė buvo susižavėjusi „World of Warcraft“ – tačiau susižavėjimas vienu metu peraugo į maniją, tad galiausiai aktorei teko kuriam laikui šio hobio atsisakyti. Mila Kunis 2021 metais sakė, kad situacija buvo prasta: kad su ja pasikalbėtų agentas turėdavo prisijungti į žaidimą. Galiausiai aktorė susitvarkė su nesveiku laisvalaikio balansu.

„Scanpix“/AP nuotr./Mila Kunis
„Scanpix“/AP nuotr./Mila Kunis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius